Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt egy erdei magánúton, Vas megyében. A sofőr egyik ujja leszakadt, így indult segítséget keresni. Végül megtalálták őket.

Külföldiek az autóban

Két külföldi állampolgár ült egy magyar rendszámú Mitsubishi terepjáróban. Egy 40 év körüli ukrán nő vezette az autót, mellette egy 30 év körüli román állampolgárságú férfi ült.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Vezetni tanult az ukrán nő

A nő vezetni tanult, ezért vitte el a vezetői engedéllyel rendelkező férfi egy erdei útra, gyakorolni.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Letért az útról és felborult a terepjáró

Az egyelőre nem tisztázott, mi történt az egyenes, széles és jó minőségű erdei úton, ahol a terepgumikkal felszerelt pick-up terepjáró a menetirány szerinti bal oldalon letért az útról, majd érintőlegesen ütközött egy fával és a jobb oldalára borult.

Eltévesztette az utat

Fotó: 112press.hu

Leszakadt az egyik ujja

Az autót vezető nő súlyos végtagsérülést szenvedett és fejsérülése is volt. Utasa könnyű sérülésekkel megúszta. Úgy tudjuk, hogy a nőnek az egyik ujja leszakadt és több másik ujja is roncsolódott.

Nem volt térerő

A két külföldi kimászott a roncsból és megpróbáltak segítséget hívni, azonban sem magyar, sem osztrák telefonhálózathoz nem tudott csatlakozni a telefonjuk, mert nem volt térerő.

Összejött a segélyhívás

A két sérült ekkor elindult a Nárai és Pornóapáti közötti úthoz, ami 4,2 kilométerre volt a baleset helyszínétől. Párszáz méter megtétele után azonban az egyikőjük telefonján már lehetett segélyhívást indítani.

Keresték őket az erdőben

Fotó: 112press.hu

Szerencsés végkifejlet

Több jármű indult a bajbajutottak megkeresésére és végül szerencsésen megtalálták őket. A rendőrökön, tűzoltókon és mentőkön kívül erdészek és egy közműszolgáltató emberei is bekapcsolódtak a keresésbe – írta a 112press.hu.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!