Gyászolnak a mentősök. Az Országos Mentőszolgálat közleménye szerint munkába menet közben elhunyt Ördög János bajtársuk. A mentős munkába tartva lett rosszul, kollégái hiába küzdöttek az életéért, nem tudták megmenteni. 

Jászberényben dolgozott

“Ördög János bajtársunk 1971.07.03-án született Jászberényben, az Országos Mentőszolgálat bajtársai közösségéhez 2003-ban csatlakozott gépkocsivezetőként a Jászberényi Mentőállomáson. Azóta számtalan rászorulónak segített és százak köszönhetik neki életüket. Bajtársai az első pillanattól szerették és tisztelték Jánost, aki gyorsan a mentőállomás egyik központi figurájává vált” – írja közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiváló mentős volt 

“Az ódaadó, mindig mosolygó és precíz életmentő egész lényéből áradt a jókedv és a segítőkészség, munkában és a magánéletben is mindenki számíthatott rá. Hivatástudata és kimagasló szakmai teljesítménye példát mutatott fiatalabb bajtársainak, ennek elismeréséül több dicséretben is részesült az évek során”. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Lesodródott az útról

Ördög János június 15-én, munkába tartva rosszul lett és lesodródott az útról. Perceken belül helyszínre érkező bajtársai hosszasan küzdöttek János életéért, de a jólelkű életmentőt minden próbálkozás ellenére sem sikerült megmenteni. Hiánya felbecsülhetetlen a kollégái számára. Az OMSZ mély együttérzését fejezi ki a családnak. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: Ördög János – Forrás: Facebook/OMSZ