Háztűzben vesztette életét egy 23 éves lány és párja Dabason. A tragédiát közvetlen közelről nézték végig Barbara szülei, akik nem tudtak segíteni.

Halálos tűz

Halálra égett egy 23 éves lány és 50 év körüli párja, amikor kigyulladt a bádogkunyhó, amelyben éltek Dabason. A 25 négyzetméteres építmény a lángok martalékává vált. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A szomszédok hívták a tűzoltókat

A szomszédok hívták a tűzoltókat, és a lány szülei is hamar odaértek, akik sajnos már nem tudtak segíteni. Az építményből egy gázpalackot is kihoztak – tájékoztatott a Katasztrófavédelem.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Két gyereküket már korábban elvesztették

A lány szülei a helyszínen azt mondták: borzasztó ez a tragédia számukra, mert két gyereküket már korábban elvesztették. Mindketten még kiskorukban haltak meg.

A legkisebb lányuk volt

Barbara a legkisebb lányuk volt, májusban lett volna 24 éves – derült ki a Tények riportjából.

Tűz a 13. kerületben

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy az elmúlt hétvégén több tűzhöz is riasztották a lánglovagokat és többen életüket vesztették. Vasárnap reggel a főváros 13. kerületében egy társasház első emeleti lakása égett a Hegedűs Gyula utcában.

Bútorok kaptak lángra

Az esethez három járművel tizenhárom tűzoltó vonult, akik behatoltak a száz négyzetméteres lakásba, amelyben egy fotel, egy szekrény és egy szék égett három négyzetméteren. A tűzoltók az ott lakó idős nőt kihozták az épületből, azonban az életét már nem lehetett megmenteni. A tüzet elektromos zárlat okozhatta.

Kigyulladt egy szoba Zalában

Szombat este érkezett jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint kigyulladt egy száztíz négyzetméteres családi ház egyik tizenhat négyzetméteres szobája a Zala vármegyei Szentgyörgyváron, a Petőfi Sándor utcában. 

A födémet nyaldosták a lángok

Mint a katasztrófavédelem hivatalos tájékoztatásából kiderül, a tűzzel érintett helyiségben az ágy és a mellette lévő szekrény égett, a lángok pedig egy négyzetméteren a födémet is elérték. A helyszínre Keszthelyről három tűzoltóautóval tizenegy hivatásos tűzoltó érkezett. A tűzoltók az épületből egy gázpalackot is kihoztak, amit visszahűtöttek, megelőzve ezzel egy robbanást. Oltás közben egy középkorú nő holttestét találták a házban.

Szemét gyulladt ki Baranyában

Szombat este pedig hulladék égett a Baranya vármegyei Kökény külterületén, huszonöt-harminc négyzetméteren. Az elsőként kiérkezett kökényi önkéntes tűzoltókat követően a pécsi hivatásos egységek, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínre érkezett.

Hamar eloltották

A tűzoltók egy vízsugárral körülhatárolták a tüzet, s nem sokkal később pedig már megfékezték a lángokat. Sérülésről nem érkezett jelentés. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció