Napok óta kétségbeesetten keresi édesanyja Renit, aki valószínűleg rossz társaságba keveredett, és hét hónapos terhesen szökött meg otthonról. Kisfiát a nagymamánál hagyta.

Eltűnt egy 20 éves nő

Nem először tűnt el a 20 éves Renáta otthonából, aki ezúttal már több napja nem ad életjelet magáról, édesanyja keresi az interneten – írja a Balatonkörnyeke.hu.

Somogy megyéből tűnt el

Gyermeket vár

„Most már nem egyedül van” – írta a fiatal nő édesanyja, arra célozva, hogy a somogyi nő 7 hónapos terhesen tűnt el.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Máskor is meglépett otthonról

A kereső poszthoz írt kommentekből kiderül az is, hogy rövidebb időkre máskor is ment már el otthonról a nő, de arra is fény derül, hogy már második gyermekét várja, a kisebbett hátrahagyta a nagymamál.

Megszólalt egy ismerős

Megszólal az eltűnt nő egy közeli barátja is. „Akárhogy is fáj, adja rá a kabátot a lányára, ha valóban szereti” – írta egy férfi Renáta anyjának.

A nagymamára maradt a másik gyerek

„Itt nem rólam van szó, van egy gyönyörű kisfia, neki szülői kötelezettsége is van. És úton a következő” – válaszolt a lányát kereső nő. 

Szabadságra van szüksége

Renáta barátai azonban váltig meg vannak róla győződve, hogy a nőnek szabadságra van szüksége. „Mivel szabadságom van, így van szabad akaratom is, nem kell, hogy lekössem az életem a gyerekemmel, mert a gyereknevelés ráér” – írta a nagymamának a nő egyik ismerőse.

A nagymama neveli a kisfiút

Mivel a fiatal nőről édesanyja semmit nem tud, és kisfiát ráhagyta az idős asszonyra, így a nagymama neveli a gyermeket. Amennyiben ezt nem vállalja, akkor gyámság alá kerül a kisfiú.

Állítólag Nagykanizsán van

A kommentekből az is kiderül, hogy Renáta minden bizonnyal rossz társaságba keveredett. „Már nem az elő eset. Nagykanizsán a kocsmáknál és a buszmegállóban kellene keresni” – figyelmeztetett egy másik ismerős.

Kiemelt kép: illusztráció