Az utcán kanállal mérte ki a drogot, saját lakásában állította elő a kábítószert, még receptjei is voltak arra, mit hogyan kell kikeverni. A rendőrök hajnalban csaptak le a dílerre, aki láthatóan nem számított a zsaruk érkezésére. Az elfogásról készült videót a cikkünk alján nézheted meg.

Rajtaütés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 13. Kerületi Rendőrkapitányságának rendőrei kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt folytatott eljárásban szeptember 8-án hajnalban rajtaütöttek az óbudai férfin a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály bevonásával.

Megszeppent drogdíler párocska az ágyban

Forrás: Rendőrség

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kanállal adagolta a drogot

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi egy 13. kerületi büfé előtt kínált kábítószert: az utcán egy kanállal adagolta ki az anyagokat és adta el a vásárlóknak.

Kábítószer a lakásban

A kerületi nyomozók hamar beazonosították a dílert és rajtaütöttek a 3. kerületi, óbudai lakásán. A rendőrség munkatársai a lakásban és az ahhoz tartozó garázsban több mint fél kilogramm kábítószergyanús masszát, tömbösített és por alakú kábítószergyanús anyagokat, valamint 290 darab tablettát találtak.

Lőszer és pisztoly is volt nála

A nyomozók lefoglaltak különböző külföldi bankjegyeket, riasztópisztolyokat és azok lőszereit, valamint a bűncselekmény elkövetésével összefüggő eszközöket. Különböző kémiai ábrákat, képleteket tartalmazó feljegyzéséket is találtak, melyek a kábítószer előállításhoz nyújtottak segítséget.

Drogot és fegyvereket találtak nála

Forrás: Rendőrség

Laboratórium Ferencvárosban

A férfi Ferencvárosban bérelt lakását is átkutatták, ahol a kábítószer előállításához szükséges laboratóriumi eszközöket, vegyszereket, valamint amfetamin-tartalmú port és tablettákat találtak.

Letartóztatták

A 13. kerületi rendőrök a 30 éves K. Balázst kábítószer-kereskedelem bűntett miatt hallgatták ki, vallomást nem tett. A férfit őrizetbe vették, letartóztatásának indítványozására előterjesztést tettek, amit a bíróság elrendelt.

Itt a rajtaütésről készült videó

Kiemelt kép: részlet a fenti videóból