Rendőrök sérültek meg közlekedési balesetek során, számolt be róla a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Gödöllőnél egy kisteherautó tarolt le egy szolgálati járművet, kedden pedig egy motoros rendőr szenvedett balesetet.

Vétlenek voltak

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a közösségi oldalán adott hírt a balesetekről, mint írták kollégáik mindkét esetben vétlenek voltak. A Gödöllőnél történt baleset kapcsán így fogalmaztak: „Az M3 autópályán, Gödöllő térségében, forgalmi okból állt, bekapcsolt villogóval és a hátsó szélvédőn jól látható „Húzódj balra!” felirattal tegnap délután a szolgálati autó, bal egyben autópályás kolleganőnkkel.” A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ledózerolta

„Egy kisteherautó sofőrje a jó ég tudja, hogy nem vette észre… elzúzott és gyakorlatilag ledózerolta a kocsi hátulját (a fotókon nem az okozó jármű látható). Sérült főtörzszászlósunkért mentőhelikopter érkezett, kórházba vitték, fejsérülést vélelmeztek nála.”

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

Agyrázkódás

Az órák, míg a vizsgálatokra vártunk ezer évnek tűntek, de azóta kiderült, hála Istennek nincs komoly baja. Agyrázkódása és zúzódásai miatt megfigyelésre bent tartják, de hamarosan otthonában lábadozhat” – közölték, majd beszámoltak a Törökbálintnál balesetező motoros rendőr állapotáról is.

Ez történt pontosan

A baleset körülményeit illetően a BudaPestkörnyéke.hu helyszíni tudósítója elmondta, hogy egy hajót vontató autó műszaki hiba miatt lehúzódott a kapaszkodósávba. Ezt észlelték a rendőrök és mögé besoroltak, megálltak, bekapcsolták a vészvillogót. Feltehetően éppen ki akartak szállni, amikor a papírdobozokat szállító Renault Master beléjük csapódott, majd legalább 10 méterrel odébb tudott csak megállni.

Megpördült

A Skoda rendőrautó nekicsapódott a vontatott hajónak és megpördült, amitől az utánfutó benyomult a Volkswagen Touareg csomagterébe. A járművekben összesen hat ember utazott. A balesetben egy ember súlyos, öten pedig könnyű sérüléseket szenvedtek. A gödöllői hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították és átvizsgálták, majd a forgalmi akadályt megszüntették, mondta el.

Fotó a helyszínről:

Baleset Törökbálinton

Erről a balesetről itt, a Kékvillogó oldalán is beszámoltunk. Mint megírtuk Egy 69 éves sofőr nem adott elsőbbséget a védett útvonalon haladó főtörzszászlósnak és elcsapta a motort. Súlyos sérülés gyanújával vitték kórházba, szerencsére azonban a vizsgálatok zúzódásokat és agyrázkódást jeleztek – csak – írták a Pest megyei zsaruk a Facebookon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság