Újabb tragédia történt a Mammut bevásárlóközpontnál, ezúttal egy 76 éves férfi vetette magát a mélybe és nem élte túl a zuhanást. A legfrissebb hírek szerint hirtelen történt minden, a piac egyik munkatársa ugyan észrevette, mi történik, de már nem tudta megakadályozni, hogy az idős úr leugorjon az üzemi területről.

76 éves férfi az áldozat

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy egy 76 éves férfi vetett véget az életének Budapesten, a Mammut bevásárlóközpont mögötti piactéren. A nyugdíjas a Lövőház utcai oldalon követte el szörnyű tettét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Lezárták a területet

Úgy tudni a tragédia augusztus 23-án, szerdán, nem sokkal 13 óta után következett be, a rendőrség ezt követően kordonnal zárta el az érintett területet.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Drámai közlemény

„2023.08.23-án délután fél kettő körül a piac egy munkatársa arra lett figyelmes, hogy egy idős férfi lépett be a piac emeleti, üzemi területére. Ez a folyosó a többi szinthez hasonlóan védőkorláttal szegélyezett. A kolléga megszólította a férfit, aki válasz nélkül hirtelen a mélybe vetette magát” – áll a Fény utcai piac közleményében.

Nem tudtak segíteni rajta

A biztonsági szolgálat azonnal értesítette a hatóságokat, a kiérkezett mentők azonban már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Hirtelen történt minden

„Az eset mindenféle előjel nélkül, olyan hirtelen történt, hogy megakadályozni sem lehetett. A piac dolgozóit, bérlőit és kereskedőit megdöbbentették a történtek. Az elhunyt hozzátartozóinak őszinte részvétünket fejezzük ki!” – zárul a kiadott közlemény.

Nincs egy hónapja

Legutóbb július 30-án számoltunk be róla, hogy egy nő a Mammutt emeletéről ugrott le, a bejárat előtti belső, kövezett vásárlótérbe zuhant. Május végén pedig egy férfi ugrott le a pláza felső emeletéről, majdnem rázuhant egy családanyára. Tavaly februrárban egy idős néni zuhant le a negyedik emeletről, 2020 ősztén pedig a Mammut II-ben dobta el magától az életet egy férfi, ő a legfeleső szintről vetette magát a mélybe.

2015-ben egy idős nő ugrott ki

2015-ben egy idősebb hölgy ugrott ki szintén a Mammut legfelső emeletéről. A hölgyről annyit lehetett tudni, hogy egykor táncosnő volt. Az áldozat lerakta a földre a táskáját és úgy ugrott a mélybe. Az asszony a helyszínen meghalt, úgy tudjuk az egyik országos tévé vezetőjének vezetőnek volt az édesanyja.

2017-ben is meghalt egy férfi a Mammutban

2017-ben szintén kiugrott egy férfi a Mammut egyik emeletéről. Akkor egy szemtanú azt mesélte, hogy teljesen váratlanul ugrott a mélybe. Az áldozat, egy 37 év körüli, jól szituált férfi volt.

Nem akar több tragédiát a bevásárlóközpont vezetése

A július 30-i eset után a Mammut közleményt adott ki, melyben azt írták szakértői csoportot állítottak fel, többek között pszichológus, viselkedéskutató és építészek részvételével, hogy megvizsgálják, mit tehetnek annak érekében, hogy a jövőben ne forduljon elő hasonló, tragikus eset az épületben.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is! A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Fény utcai piac – Forrás: BPK