A rendőröknek nem volt nehéz dolga, amikor keresni kezdték házában az előlük elbújt 23 éves nőt. A körözött személyt a szennyes ruhák alá bújva találtak meg Kiskunlacházán.

A szennyes ruhák alá bújt

A szennyes ruhák alá bújva találtak meg a rendőrök egy körözés alatt álló 23 éves nőt egy kiskunlacházi házban – közölte Facebook-oldalán a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A 23 éves, eredetileg Hajdú-bihari nőt azért keresték, meg nem kezdte meg a lopás miatt rá kiszabott börtönbüntetését. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megtudták, hol rejtőzik

A házhoz azután vonultak ki, hogy megtudták, a nő ott rejtőzik. „Maga módján igyekezett észrevehetetlennek tűnni” – írták.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Felsegítették, majd megbilincselték

A nő a földre dobált szennyes ruhák halma alá bújt el a rendőrök elől, de a rendőrség közlése szerint „valamije csak kikandikált alóla”, így „felsegítették és bilincselve előállították.” A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság hozzátette: nem ő lesz az idei bújócskaverseny győztese.

Itt találtak rá a nőre

Hat körözés volt érvényben

A BudaPestkörnyéke.hu írta meg, hogy a BRFK Célkörözési Osztály rendőrei a Siófoki Rendőrkapitánysággal együttműködve csaptak le augusztus 16-án délelőtt Siófokon, egy Aranyparton lévő hotelben, mivel felmerült a gyanú, hogy ott egy olyan férfi szállt meg, aki ellen hat körözés van érvényben. 

Sikerrel zárult az akció

Az akció sikerrel zárult; az egyenruhások Cs. Gábort 11 óra 37 perckor elfogták és az általa használt szobát átkutatták. Kábítószergyanús anyagot, azzal szennyezett zacskókat, fecskendőket is találtak.

Alufóliával bélelt doboz

Előkerült egy olyan doboz is, amit a gyanú szerint annak érdekében bélelt ki alufóliával, hogy a bolti lopások során az abban elrejtett nagy értékű napszemüvegeket és telefonokat a kijáratnál lévő áruvédelmi kapukon zavartalanul át tudja vinni. Cs. Gábor a rendőröknek azt is bevallotta, hogy elfogása előtt kokaint fogyasztott.

Kiadták az elfogatóparancsot

A Fővárosi Törvényszék azért adott ki elfogatóparancsot, mivel Cs. Gábor a lopás bűntett elkövetése miatt jogerősen kiszabott 2 év 10 hónap fegyházbüntetését nem kezdte meg, a Pesti Központi Kerületi Bíróság pedig kábítószer birtoklása vétség elkövetése miatt.

Sok volt a rovásán

Ezenkívül a BRFK Központi Szabálysértési Előkészítő Osztálya tulajdon elleni szabálysértés és engedély nélküli vezetés, a 13. Kerületi Rendőrkapitányság lopás vétség, a 12. Kerületi Rendőrkapitányság pedig két ügyben is – lopás vétségek elkövetése miatt – kérte tartózkodási helyének megállapítását. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: megtalálták. Fotó: Facebook/Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság