A Pest megyei életvédelmi nyomozók befejeztek egy 2020 év végén történt büntetőeljárást, amelynek gyanúsítottja késsel és kalapáccsal bántalmazta nőismerősét.

Súlyosan bántalmazta a nőt

A segélyhívó központba 2020. november 17-én kora hajnalban érkezett a jelzés, melyben a bejelentő egy súlyosan bántalmazott nőhöz kért segítséget Ceglédre. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Jöttek a rendőrök

A kiérkező rendőrök egy erősen vérző nőt találtak, eközben értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Keresték az elkövetőt

A nyomozók a bántalmazás helyszínén szemlét tartottak, -kést és kalapácsot is lefoglaltak- míg több rendőri egység az akkor még ismeretlen elkövető azonosításán dolgozott.

Hamar meglett

Hamar belőtték a tettest, pár órával később a ceglédi kórház előtt kattant a bilincs az akkor 53 éves B. Tamás csuklóján. 

Nem akart válaszolni

A hajléktalan férfi első kihallgatásán nem akart válaszolni a neki szegezett kérdésekre, csak később beszélt a történtekről részleteiben.

Ezt állította

Állította a rendőröknek, minden előzmény nélkül ismerőse támadt rá, amit az óta sem ért, a nő minden sérülését mindössze saját védelme érdekében okozta neki.

Szúrt sérülések

Az igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy a sértett hátán 8 szúrt, jobb és bal csuklóján összesen 3 vágott, míg a fején 4 repesztett sérülést szenvedett el. A szúrások miatt légmelle, a fejét ért ütések következtében pedig koponyacsonttörése keletkezett, ami életveszélyesnek minősült.

Vádemelés jöhet

Az azóta is letartóztatott B. Tamással szemben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte, az ügy iratait vádemelési javaslattal adták át az ügyészségnek.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Videón az elfogás:

Kiemelt kép: police.hu videorészlet