Kétségbeesve keresi 17 éves fiát egy békéscsabai édesanya. Nagy Péter József hetekkel ezelőtt tűnt el, és semmilyen információ nincs róla. Az asszony az utolsó forintjait is magánnyomozókra költi. 

Eltűnt egy 17 éves fiú

Egy hónapja nem hallott 17 éves fiáról egy békéscsabai édesanya. Nagy Péter József hetekkel ezelőtt tűnt el, az aggódó édesanyja elmondása szerint bármit megtenne, hogy fia előkerüljön. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Magánnyomozóval is keresteti

Az asszony közösségi oldalakon is megosztotta eltűnt fia képét, hátha ott jelentkezik valaki, aki látta a fiatalt. „Nem tudom, mit tehetek még, nagyon el vagyok keseredve! Nagy nehezen sikerült összegyűjtenem 100 ezer forintot, ennyit kér ugyanis a magánnyomozó a munkájáért” – mondta az édesanya. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szakács szeretett volna lenni 

Annamária azt mondja, az utolsó pénzét is odaadta a magánnyomozónak, azért, hogy minél hamarabb előkerüljön a fia. A 17 éves József egy nagyon rendes fiú volt, aki mindig is szakács szeretett volna lenni, az utóbbi időben viszont az anyja szerint egy nagyon rossz bandába került bele. 

Rossz társaságba keveredett

„Sajnos drogozott is. Belekerült egy nagyon rossz társaságba. Telefonja 2 hete ki van kapcsolva” – mondta az asszony. József édesanyja már napok óta nem alszik, elmondása szerint neki nincs senki más a fián kívül, mozgáskorlátozott és nincsen családja. Az idegeskedéstől már enni sem tud, ami miatt gyomorproblémái is kialakultak. 

Magát hibáztatja 

„Összerezzenek, ha valaki csenget, mert félek attól, hogy valaki rossz hírrel állít be hozzám. Alig bírok aludni, éjszakánként felriadok és magamat hibáztatom. Lehet, hogy ha nem lettem volna vele ennyire szigorú és több teret hagytam volna neki, akkor most nem jutottunk volna el idáig”– mondta a Metropolnak az édesanya.

Telkiből tűnt el a 20 éves fiú

A napokban, Pest megyében is eltűnt egy 20 éves fiú. Botondot édesanyja a közösségi oldalakon is kereste. A kétségbeesett nő azt írta, hogy február 2-án, a délelőtti órákban tűnt el a fia Telkiből.  

Tragikus hírt közöltek

Két nap múlva, az egyik keresőcsapat már rossz hírt közölt. „Február 4-én Telkibe mentünk segíteni egy eltűnt fiú keresésében. A rendőrséggel és a polgárőrökkel a helyszínen felvettük a kapcsolatot, majd az 1. kerületi hivatásos tűzoltókat a helyszín környékére, az erdőbe felvezettük”. 

Az erdészek találtak rá 

„Az eltűnt személyt az erdészek találták meg, akin már sajnos nem lehetett segíteni, feltehetően önkezével vetett véget az életének. A hivatásos tűzoltóknak segítettünk a holttest kihozatalában az erdőből, akit a rendőrségi helyszínelés után elszállítottak” – zárja posztját a keresésben részt vevő csapat. 

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot! A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: az eltűnt Nagy Péter József. Fotó: police.hu.