Rosszul lett és lezuhant a nyolcadik emeleten lévő állványról egy munkás egy budapesti építkezésen a múlt pénteken.

Csoda történt

Csoda, hogy élve megúszta és még csak maradandó sérüléseket sem szenvedett az a fiatalember, aki a fővárosban, egy 9. kerületi építkezésen a felállványozott épület nyolcadik szintjéről egy rosszullét miatt lezuhant. Mire István magához tért, már három emelettel lejjebb feküdt, két terasz közé beszorulva. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Zúzódásokkal megúszta

Tragédia szerencsére nem történt, a férfi az ötödik emeleten, a két egymás melletti terasz közötti résben tért magához, csodával határos módon zúzódásokkal megúszta a balesetet.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Rosszul érezte magát

A 26 éves férfi azt mondta, minden rendben volt, de egyszer csak megrándult a térde. Kattogást hallott és egyből rosszul lett, elkezdett émelyegni, ekkor már tudta, hogy baj van.

Elájult

Leült, mély levegőket vett, aminek hatására kicsit jobban lett. Megpróbált felállni, de ekkor megint visszatért a fájdalom a térdébe, majd elájult.

Mentőért kiáltottak

Amikor magához tért, először nem is értette, mi történt, utána kezdett csak összeállni a kép, illetve hallotta messziről, ahogy a többiek mentőért kiáltanak.

Attól félt, hogy lebénul

A férfi felidézte, hogy miután magához tért, mindene fájt, zsibbadt a karja, majd miután kitisztult a kép, attól kezdett félni, hogy megsérült a gerince és lebénult. A kiérkező mentők azonban megnyugtatták, hogy nincsen ekkora baj.

„Halálfélelmem volt”

„Sokkot kaptam, amikor felnéztem és a teraszok alját látva tudatosult bennem, hogy lezuhantam. Halálfélelmem volt, de az életösztön erősebb volt, sikerült felkapaszkodnom az egyik erkélyre. A fejem zúzódott, össze is kellett varrni, három bordám eltörött, légmellet kaptam, de szerencsére az agyam nem károsodott” – mondta a fiatalember a Blikknek.

Hazatérne a kedveséhez

A férfi azóta a Merényi Gusztáv Kórházban lábadozik, de hamarosan onnan is hazamehet kedveséhez a tatabányai otthonukba. Szüleit és testvéreit sokkolták a hírek, és bíznak benne, hogy szeretett családtagjuk heteken belül felépül.

Túlélt egy autóbalesetet is

A férfinek nem először múlt hajszálon az élete. Amint az RTL Híradójának  elmondta, öt évvel ezelőtt, alig pár karcolással szállt ki egy totálkárosra tört autóból.

Kamionnal ütközött

„Totálkáros lett az Opelem, miután egy másik autóval és egy kamionnal ütköztem Veszprém megyében, én mégis szinte sértetlenül, egy vállzúzódással szálltam ki belőle. Úgy tűnik, nagyon szeret valaki odafent és vigyáz rám” – tette hozzá István. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció. Fotó: archív