Négyen sérültek meg abban a balesetben, amelyet egy BMW okozott, miután megcsúszott az úton Bajánsenye és Őriszentpéter között. A tűzoltóegységek mellett három rendőrautó is érkezett a helyszínre. Cikkünk végén mutatjuk a durva helyszíni felvételeket.

Megcsúszott a BMW

Megcsúszott egy BMW a hétvégén Bajánsenye és Őriszentpéter között, majd a szembejövő oldalra sodródva kiütött egy Volkswagent, amely az árokba csúszott. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nagy erőkkel érkeztek a műszaki mentők

A helyszínre a bajánsenyei Önkéntes Tűzoltó Egyesület érkezett meg elsőként. Ők kezdték meg az autók áramtalanítását, majd megérkeztek az őriszentpéteri önkéntes és a lenti hivatásos tűzoltók is.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Három mentőautót hívtak

A helyzet komolyságát jelezte, hogy a helyszínre három mentőautó és rendőr is érkezett. A balesetben egy ember súlyosan, még hárman, köztük egy gyerek könnyebben sérültek. A műszaki mentés és helyszínelés alatt teljes útzár volt érvényben.

„Ilyen gumikkal nem volt nehéz megcsúszni”

A baleset kapcsán a kommentelőknek elsősorban a BW műszaki állapota szúrt szemet. „Ezzel a tükör radiállal nem volt nehéz megcsúszni” – írta egyikük, „a BMW-vel van mersze páváskodni, de rendes abroncsokra már sajnálja a pénzt” – tette hozzá egy másik hozzászóló. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Őriszentpéteri Önkéntes Tűzoltó Egyesület