Újabb baleset történt vasárnap az országban, ezúttal Jász-Nagykun-Szolnok megyében ütközött össze frontálisan két autó.

Abádszalók irányában történt

A police.hu tájékoztatása szerint Kunhegyes felől Abádszalók irányába haladt autójával egy 42 éves asszony 2022. március 13-án 13 óra 10 perckor a 3221-es számú úton. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Két autó rohant egymásba

Amikor a 11-es kilométerszelvényhez ért, egy álló jármű kikerülésébe kezdett, de ekkor összeütközött a szemből érkező másik személygépkocsival. A nő és két utasa, valamint a másik jármű vezetője egyaránt sérülést szenvedett a baleset következtében.

Útlezárás volt érvényben

A helyszínelés és műszaki mentés idején teljes útlezárás volt érvényben az érintett szakaszon, kerülni Tiszabura irányában lehetett, mostanra azonban már helyreállt a forgalmi rend, számolt be róla a rendőrség.

Pest megyében is baleset történt

Amint azt a Kékvillogó is megírta csúnya baleset történt ma Dunavarsány térségben. Ahogyan arról portálunk is beszámolt egy férfi az Audijával haladt Kiskunlacháza felől Dunaharaszti felé vasárnap délelőtt, amikor is az út mellett húzódó üzletsorhoz érve hirtelen lökést érzett a bal oldalon és már meg is pördült, majd belehajtott az éppen frissen felújított Dock 51 étkezdébe.

Kapcsolódó:

Fotó a helyszínről:

Fotó: K.A.

Lezuhant tető

A sodródó autó kiütötte az épület előrenyúló tetejét tartó gerendákat, amitől a tető lezuhant – szerencsére a homlokzat tövében álló üdítő automata valamennyire megtartotta azt, de az ajtók például így is kiszakadtak.

Szerencsére nem állt ott senki

Nyáron egy ilyen balesetből minden bizonnyal tömeges gázolás lett volna, de most szerencsére nem állt ott senki, ezért csak az Audi vezetőjét kellett a mentőknek megvizsgálni, ő szerencsére nem szenvedett sérülést.

Helyszíni felvétel:

Fotó: K.A.

A balesetet okozó autós elhajtott

A balesetet okozó jármű elhajtott, jelenleg is keresi a rendőrség. Az épület tetejét targoncával emelték vissza a helyére. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels