Egy 31 éves férfi a gyanú szerint egy vita hevében ököllel többször megütötte testvérét. A bántalmazottat életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

Mentő is, rendőr is

A mentőkkel egy időben érkeztek a helyi járőrök egy dunaharaszti családi házhoz még februárban. A bejelentés szerint egy elfajult családi veszekedés zárult bántalmazással.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kórházba kellett vinni

A kiérkező mentők megkezdték a sérült férfi vérzésének csillapítását, majd kórházba vitték.  

Életveszélyben volt

Az orvosszakértői vélemény szerint a bántalmazás következtében életveszélyes sérülései keletkeztek: koponyaűri vérzése alakult ki, amely frontálisan a homlok magasságában három milliméter kiterjedésű volt, a feje jobb oldalán az agy szintén bevérzett, valamint a bal arc járomív csontja is eltört.

Előkerült a bilincs

A rendőrök közben még a helyszínen megbilincselték, majd előállították a 31 éves O. Józsefet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Léhűtő testvér

Kihallgatásán a férfi a terhére rótt bűncselekmény elkövetését beismerte, panasszal nem élt. Elmondta, hogy sérelmezte, hogy testvére nem dolgozik és tudomása szerint bántalmazta apjukat.

Inkább támadott

Arról beszélt, hogy megpróbálta szóban számon kérni a testvérét, de mivel egymásnak feszültek, és volt egy pillanat amikor úgy látta, hogy testvére meg akarja ütni párját, ezért többször ököllel ő támadt rá.

Megbánta

Tettét megbánta, nem gondolta, hogy ekkora baj lesz. Védekezésében így magyarázta, “azt hittem lesz egy kis monoklija és kész”.

Lezárták a nyomozást

A Pest megyei rendőrök életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást ellene. AZ iratok már az ügyészségen vannak.

Címlapfotó a rendőrség felvétele