Csatornába zuhant egy kiskutya Gödöllőn. A tűzoltók gyors segítségének hála azonban Fannikát hamar kimentették a gödöllői tűzoltók, a tüneményes kis állat szerencsére jól van.

Biztosan nem így képzelte

„Fannika nem így képzelte el a keddet. Fannika a keddet sok labdázással, látható és láthatatlan zsákmányállatok kergetésével, végtelen mennyiségű simogatással és finom falatokkal képzelte el. Plusz egy kellően puha, gyorsan szétrágható házipapuccsal” – kezdte posztját a Katasztrófavédelem a közösségi oldalon, majd így folytatták:

Beesett

„Fannika tervei akkor estek kútba, amikor aprócska testével becsúszott egy több méter mély csatornába Fannika keddje végül szerencsés fordulatot vett: csinos gödöllői tűzoltók siettek hozzá, a mélybe szálltak érte, óvatosan kézbe vették, a felszínre hozták, sőt, még gyors leltárt is csináltak: futóművek rendben, alváz rendben, fülecskék rendben, farkinca rendeltetésszerűen működik.” A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szerencsés vége lett a történetnek

„Fannikát innen is csókoltatjuk, és javasoljuk, gyorsan nőjön meg, hogy ne pottyanjon bele mindenféle lyukakba” – olvasható a posztban, melyben egy videót is közzétettek a mentésről.

Íme a felvétel:

Kiskutyát mentettek a lángokból

Amint azt a BudaPestkönyéke.hu is megírta teljes terjedelmében égett egy családi ház épülete a főváros 4. kerületében. A katasztrófavédelem információ szerint egy kiskutyát kellett kimenekíteni a lángoló épület mellől. Az eset még júniusban történt.

Felcsaptak a lángok

A Fővárosi Katasztrófavédelem Igazgatóságának hírei alapján a tűz 4. kerületében, az Athéni utcában csapott fel egy körülbelül ötven négyzetméteres családi házban. A leírás szerint az épület teljes terjedelmében égett. 

Kimentettek egy kiskutyát

A kiérkező tűzoltók öt vízsugárral fékezték meg a lángokat, és egy kiskutyát is kimentettek a szomszédos épületből. A Katasztrófavédelem hétfő délutáni beszámolója alapján jelenleg utómunkálatokat végeznek a helyszínen. Arról, hogy mi okozta a tűzesetet, még nem tettek közzé információt.

Tűz a 11. kerületben is

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy nyílt lánggal égett egy negyedik emeleti lakás a főváros 11. kerületében, a Fehérvári úton. A katasztrófavédelmet a második emeleti szomszéd, Pongrácz Anita értesítette, miután az utcáról a figyelmeztető kiabálást meghallotta.

Kimentette a nőt és a macskáját

A hölgy ezt követően az érintett lakásba sietett, amelynek két lakója közül az egyik épp otthon tartózkodott. A sokkos állapotban lévő, a fején és hátán könnyebb égési sérüléseket szenvedő nőt, majd a lakásban maradt macskát is kimentette. 

Két óra alatt fékezték meg a lángokat

A tűzoltók csaknem két óra alatt fékezték meg a lángokat, a helyszínen a rendőrség és a mentők is jelen voltak. Az oltás idejére az Etele úti kereszteződés közelében minden sávot lezártak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Katasztrófavédelem videorészlet – Forrás: Facebook