Elszámította magát a sofőr: az Erzsébet híd budai hídfőjénél egy Opel Corsa kisodródott a buszsávba, majd a járdaszegélynek ütközött és felborította az egyik beton elválasztó elemet. Végül két keréken állt meg. A bajba jutott lányoknak egy arra közlekedő mentőautó személyzete segített, ketten kerültek kórházba. Beszámolónk végén láthatják a helyszínen készült fotókat.

Elszámította magát a sofőr

Vasárnap, az esti órákban egy Opel Corsa haladt az 1. kerületi Döbrentei téren, négy lánnyal az utastérben. Az Erzsébet híd budai hídfőjénél az arab sofőr hölgy valamit elszámított, ugyanis a Corsa kisodródott a buszsávba, majd a járdaszegélynek ütközött és felborította az egyik beton elválasztó elemet, végül a jobb oldali kerekeivel felugratott a feldöntött elem előtt lévő betonelemekre és két keréken állt meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ketten is megsérültek

A lányok nem szorultak be a 45 fokos szögben parkoló autóba, de ketten az utasok közül megsérültek, egyikük a nyakát fájlalta, egy másik arab lány pedig rosszul lett.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megállt egy arra közlekedő mentőautó

Egy arra közlekedő, már egy férfi fekvőbeteget szállító mentőautó állt meg és látta el, majd szállította kórházba mindkettőjüket.

Szembesült a kamera felvételével  

Érdekesség, hogy a sofőr lány először arra hivatkozott, hogy egy másik jármű leszorította őket, de később szembesült a térfigyelő kamera felvételével és elismerte a felelősségét.

Darus autómentő segített

A helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltók is vonultak, de végül nem kellett beavatkozniuk. A Corsát végül darus autómentő emelte le a betonelemekről. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK