Egy idős férfit bosszantotta, hogy fényes nappal hangoskodtak a gyerekek a játszótéren, ezért először csak rájuk szólt, majd többször megütötte az egyik gyereket. Amikor a szintén kiskorú testvére segíteni próbált rajta, a dühös férfi megszorította az ő nyakát is, majd megütötte.

Önfeledt játék

Az eset még idén nyáron, június 16-án történt, de csak most adták be az idős lakos ellen a vádiratot. A Debreceni Járási Ügyészség szerint a gyerekek délután fél 1 körül játszottak az egyik debreceni társasház mögötti játszótéren, azonban az egyik idős házaspárt nagyon zavarta a hangoskodásuk. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Visszaszóltak neki

A debreceni férfi elvesztette a türelmét a hangzavar hallatán, ezért először a lakásának erkélyéről kiabált le a gyerekeknek, de a közlemény szerint a fiatalok visszaszóltak neki.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nyakon ütötte

A férfi erre annyira dühös lett, hogy lement a játszótérre és vitába keveredett a gyerekekkel, ami hamar tettlegességig fajult: a vádlott odalépett az egyik gyerekhez, nyitott tenyérrel nyakon, illetve háton ütötte.

Újabb ütések

A gyerek testvére azonnal a segítségére sietett, mire az idős férfi odalépett hozzá, megszorította a nyakát, majd nyitott tenyérrel őt is nyakon vágta. A bántalmazás után a férfi visszavonult a lakására.

Könnyű testi sértés

A vádlott bántalmazása következtében mindkét kiskorú sértettnek nyolc napon belül gyógyuló könnyebb sérülései keletkeztek. Az ügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés miatt nyújtott be vádiratot a férfi ellen.

Tömegverekedés Rákosmentén

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy tömegverekedés tört ki egy autóműhelynél Rákosmentén. A helyszínről származó információk szerint egy férfi fizetés nélkül akarta hazavinni a megjavított kocsiját. A Ferihegyi úton lévő szervizhez több tucatnyi rendőr vonult ki, ugyanis két társaság összecsapott egymással.

Motorhibás autót hoztak

A nem mindennapi történet ott kezdődött, hogy egy dányi férfi azt akarta, hogy javítsák meg az autóját, de drágának találta a felmerülő költségeket. Elvitte több szervizbe is, ám végül mindenhol magas árajánlatot kapott. „Ezután jött vissza ismét hozzánk. Az egyik kollégánkkal megegyeztek, hogy autót cserélnek. Tehát a kollégám felajánlotta az övét, ami egy tökéletesen működő, de egy olcsóbb kategóriájú autó, a dányi férfi autójáért, ami drágább volt ugyan, de motorhibás. Szóban megegyeztek és megbeszélték, hogy hamarosan le is papírozzák az üzletet” – nyilatkozták a történtek kapcsán a műhely tulajdonosai. 

Nem hallgatott a társakra  

A műhely dolgozója a megállapodás után a szabadidejében sajt költségén megszerelte az autót. Hiába mondták neki, hogy előbb várja meg, míg az ő nevére kerül a kocsi, nem hallgatott a társaira. A dányi férfi hétfőn jött, hogy kicserélje az kocsiját és elvigye az újra, de nem hozta magával a saját autójának a papírjait.

Mégsem akart cserét

A műhelyben mondták neki, hogy ez így nem lesz jó, hiszen minden iratra szükség van az üzlethez. Közben észrevette, hogy megszerelték az autóját, így kitalálta, hogy mégsem akar cserét és elviszi a saját kocsiját. A nemleges válasz után a férfi végül népes rokonságával tért vissza a műhelybe. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció