Szörnyű baleset történt Győr-Moson-Sopron megyében, két személygépkocsi rohant egymásba frontálisan, eddig tisztázatlan körülmények között. Az egyik sofőr olyan súlyosan megsérült, hogy már nem lehetett megmenteni az életét. A 22 éves férfi két ikerfiút hagyott hátra.

Szörnyű baleset

Szörnyű baleset történt Győr-Moson-Sopron megyében, Gyömöre és Tét között. A 8306-os úton két személygépkocsi rohant egymásba frontálisan, eddig tisztázatlan körülmények között. A csattanás hatalmas volt, olyannyira, hogy az egyik kocsi az ütközés erejétől az árokba csapódott és felborult. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem tudták megmenteni

Az egyik kocsiban két ember utazott, és mind a ketten meg is sérültek, míg a másik autóban ülő fiatal férfi beszorult az autóba, így őt csak feszítővágó segítségével lehetett kiemelni a roncsból. A sofőr olyan súlyosan megsérült, hogy már a helyszínen újra kellett éleszteni, és bár a kiérkező mentőegységek mindent megtettek érte, az életét már nem lehetett megmenteni. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

22 éves édesapa halt meg

Kiderült, hogy az áldozat, a mindössze 22 éves Ny. Martin a közeli Gyarmaton élt és éppen hazafelé tartott családjához. „Bár fiatal volt, de már nagyon megfontolt, nem is gyorsulgatott. Meg hát nem is egy izomautóval száguldozott, egy egyszerű kocsi volt alatta” – mondta a férfi egyik ismerőse.

Ikergyermekeket hagyott hátra

A férfi és felesége, Kata nagy szeretetben nevelték lassan másfél éves ikergyermekeiket. „Nagyon szerették egymást, közel négy éve voltak együtt, tavaly pedig össze is házasodtak, ezután érkeztek meg az ikerfiaik. Martin és Kata is rajongtak a kicsikért, a boldogságuk csúcsa volt a két kissrác, Adrián és Olivér” – tette hozzá.

„Sokkal több idő járt volna neki”

„Nemcsak jó ember volt, de szerető férj és apa is. Látnia kellett volna felnőni a fiúkat, sokkal több idő járt volna neki” – zárta gondolatait az ismerős a Borsnak. A rendőrség vizsgálja a tragikus baleset körülményeit. 

Átment a piros jelzésen

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy szerencsés kimenetelű baleset történt Budapesten, a 15. kerületi Szentmihályi úton a Pólus Center előtt, a Sárfű utcánál. Egy Lada három utassal a Pólushoz akart egyenesen áthaladni, de a sofőr férfi már a piroson hajtott át. 

Felborult a Volkswagen

A Szentmihályi úton Rákospalota felől egy Volkswagen Sharan érkezett zöld jelzésen, a Lada ennek a jobb oldalába rohant, amitől a Sharan a Szentmihályi út Rákospalota felé vezető sávjaira sodródott és a bal oldalára borult. 

Nem tudott kimászni a sofőr

A Volkswagen férfi sofőrje nem sérült meg, ám saját erejéből nem tudta elhagyni az oldalán pihenő autót, őt a helyszínre riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók a szélvédő eltávolítása után tudták kisegíteni a roncsból. 

Kórházba vitték az utast

A Lada sofőrje sem sérült meg, ám a kocsiban rajta kívül utazó két fiatal nőt kórházba szállították a mentők. A tűzoltók áramtalanították is a járműveket, majd a kerekeire állították a Volkswagent. A forgalom a helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt félpályán haladhatott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció. Fotó: MTI