Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a balesetet. Noha a látási viszonyok alapvetően jók, ennek ellenére az egész országra figyelmeztetést adtak ki, zivatarokra és hóesésre is lehet számítani

Itt történt a baleset

Halálos baleset történt a 62-es számú főút 35-ös kilométerszelvényében, Seregélyes térségében – közölte szombat reggel oldalán a rendőrség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az árokba hajtott

Mint írják, az eddigi adatok szerint reggel fél hat körül egy személygépkocsi közlekedett Székesfehérvár irányába, amikor – eddig tisztázatlan körülmények között – az úttestről lehaladt és a menetiránya szerinti bal oldali árokba hajtott.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Már befejezték a helyszínelést

A 70 éves gépkocsivezető a helyszínen életét vesztette. Az egyenruhások a baleset helyszínelését megkezdték, rendőri irányítás mellett, csak egy sávon haladt a forgalom. Azonban ennek már vége, így ismét zavartalanul haladhat a forgalom. A műszaki mentést a székesfehérvári hivatásos tűzoltók végezték.

A helyszínelés pillanatai

Jól látható az ütközés nyoma

Az M1-esen is letértek az útról

Szombat reggel több baleset történt országszerte. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) közlése szerint hajnalban szalagkorlátnak ütközött két gépjármű az M1-es autópálya 49-es kilométerénél, Bicske térségében, a Hegyeshalom felé vezető oldalon. A műszaki mentést a tatabányai hivatásos tűzoltók végezték.

Három embert kellett kimenteni

Kora reggel fának hajtott egy autó Kiskunfélegyházán, a Szentesi úton. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók három embert kiemeltek a járműből. A mentőket is a helyszínre riasztották. Érdemes ma is körültekintően közlekedni, mivel figyelmeztető előrejelzést adtak ki az egész országra.

Ilyen útviszonyokra érdemes készülni

Az Útinform közlése szerint országszerte esik vagy szemerkél az eső. A gyorsforgalmi valamint a fő- és mellékutak burkolata az esővel érintett területeken vizes, nedves, helyenként a preventív védekezés nyomán sónedves.

Itt lehet számítani erős széllökésekre

A látási viszonyok országszerte kielégítőek. A Dunántúl nagy részén, Miskolc, Szolnok, Békéscsaba és Debrecen térségében, valamint a Nyírség nyugati részén közepes (30-39 km/h) erősségű szél fúj. Erős (40-59 km/h) széllökéseket jelentettek Lakitelek térségéről.

Zivatarra és havazásra is számíthatunk

A Dél-Dunántúlon és nyugaton az eső késő estétől elkezdhet havazásba váltani, de éjfélig síkvidéken még nem valószínű megmaradó hóréteg. A kora délelőtti órákig a déli tájakon a záporok mellett néhány zivatar kialakulására is van esély. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

(Cikkünkben használt képeink a rendőrség helyszíni szemléjén készültek.)