Egyik halálos baleset követte a másikat szombaton: Vas megyében egy férfi, Baranya megyében pedig egy nő vesztette életét.

Áttért a szembe sávba

A police.hu tájékoztatása szerint a rendelkezésre álló adatok alapján 2022. május 14-én, 14 óra körüli időben Csepregen, a Kossuth Lajos utca 74. szám előtti útszakaszon, egy személygépkocsival közlekedő férfi áttért a szemközti forgalmi sávba, majd a vízelvezető árokba hajtott. A balesetben a gépkocsi vezetője a helyszínen életét vesztette.A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

FRISS!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Itt történt a baleset:

Baranyában is baleset történt

Eddig tisztázatlan okból és körülmények között 2022. május 14-én 16 óra 50 perckor Újpetrén, a Kossuth utcában egy személygépkocsi elütött egy kerékpárral közlekedő nőt és gyermekét.

A nő a helyszínen meghalt

A baleset során a 37 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Ez is érdekelhet:

A gyermek is súlyosan megsérült

A mentők a 12 éves gyermeket súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba – írja közleményében a rendőrség.

Teljes útzár

A helyszínelés idejére teljes útlezárás van érvényben a balesettel érintett útszakaszon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels