Holtan találtak egy idős nőt 2. kerületi otthonában, a rendőrség emberölés miatt nyomoz – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a police.hu oldalon hétfőn reggel.

Idős néni az áldozat

A tájékoztatás szerint a 2. kerületi Bimbó úton, egy társasházban vasárnap 22 óra 30 perc körül holtan találtak egy ott lakó 75 éves nőt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Keresik az elkövetőt

A helyszínen a rendőrök szemlét tartottak, amelynek során felmerült az idegenkezűség gyanúja, ezért a BRFK Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen. Az elkövető felkutatása folyamatban van – tették hozzá.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Emberölés Soroksáron

Amint azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta napok óta nem adott magáról életjelet, a megrendelt ételét is napokig nem vette át az idős férfi, akit megöltek Soroksáron. A szomszédok szerint Laci bácsi magának való ember volt, nem nagyon szeretett kommunikálni a környékbéliekkel.

Magányos, zárkózott ember volt

A szomszédok a Ripostnak elmondták, hogy a bácsi nagyon magányos, bezárkózó életet élt. Nem nagyon szeretett kommunikálni a környékbéliekkel. „Laci bácsi magának való ember volt” – fogalmaztak.

„Még a vezetéknevét sem tudtuk”

„Majdnem 8 évig a szomszédom volt. Egyedül élt, de annyira keveset kommunikáltunk, hogy még a vezetéknevét sem tudom. Mi Laci bácsinak ismertük” – mesélte a szomszéd.

Sok múlt a kedvén

„Laci bácsinál sok múlt azon, mikor milyen kedve volt. Valamikor előre köszönt nagyokat, máskor meg fura módon szinte sértésnek vette, ha mi ráköszöntünk” – folytatta egy másik közeli lakó.

Az ételfutár szólt a rendőröknek

A rendőrséget, úgy tudják, az ételfutár értesítette, miután Laci bácsi több napig nem vette át a megrendelt ebédjét. A szomszédok először egy rendőrautót láttak érkezni, majd nem sokkal később egyre több rendőrautó és helyszínelő érkezett a házhoz. Még este 10-kor is volt kint rendőrségi autó a házuk előtt.

Megöltek egy embert Angyalföldön is

Ahogyan azt a  BudapestKörnyéke.hu is megírta április 20-án csütörtökön 20:55-kor érkezett egy bejelentés a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába. A bejelentő arról számolt be, hogy a 13. kerületi Danubius utca egyik társasházában a folyosón fekszik egy súlyos sérüléssel rendelkező férfi. 

A helyszínre siettek a mentők

A férfit egy éles tárggyal sebezhették meg. A mentők a lehető leggyorsabban megkezdték a férfi újraélesztését. Minden igyekezetük ellenére azonban a szerencsétlenül járt személy életét már nem tudták megmenteni.

Kiderült, ki a gyilkos

A rendőrök hamar megtalálták a feltételezett elkövetőt. A zsaruk egy 34 éves nőt fogtak el a helyszínen, akiről kiderül, a férfi élettársa volt, és féltékenységében követhette el szörnyű tettét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: MTI/Mihádák Zoltán