Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. február 6-án 2 óra 15 perc körül a 36-os főút 40. kilométerszelvényében Nagycserkesz közelében, számolt be róla honlapján a rendőrség.

Lesodródott az útról

Mint írják az az elsődleges adatok szerint egy személygépkocsi eddig tisztázatlan okból eredően lesodródott az úttestről és árokba hajtott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Meghalt egy 25 éves férfi

A baleset következtében a gépjármű utasai egy 25 éves demecseri férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, egy 31 éves, és egy 17 éves férfiak könnyen sérültek.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

FRISS!

Lezárták az utat

A főút balesettel érintett szakaszán a rendőrség a helyszínelést teljes útlezárás mellett elvégezte, a forgalomkorlátozást 2022. február 6-án 6 órakor feloldotta.

Fának ütközött

A szörnyű eset kapcsán a Frissmédia azt írja, hogy a kocsi, miután kisodródott és áthatjott a szemközti forgalomi sávon, az árokba csapódott, majd pedig az autó utasoldali eleje egy fának ütközött, végül pedig at tetejére borult.

A hátsó szélvédőn repült ki

A baleset áldozata egy 25 éves férfi, aki a portál információi szerint a hátsó szélvédőn keresztül kirepült a kocsiból, ugyanis őt a menetirányi szerinti oldalon, az árokban találták meg.

Csúszós volt az út

A lap azt is írja, hogy az autót vezető, illetv a mellette ülő férfi könnyebb sérülésekkel úszta meg a balesetet. Az út egyébként csúszós volt, a portál úgy tudja, hogy felmerül az ittasság gyanúja, valamint az is tisztázásra vár, hogy az autót pontosan ki vezette.

A demecseri lakos az áldozat

Az autóban egy kótaji, buji, illetve egy demecseri férfi utazott. A lap legfrissebb információi szerint az áldozat a demecseri lakos. A másik két sérült elhagyta a helyszínt, a portál azt írja, ők ittas állapotban voltak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Freepik