Gondatlan emberöléssel gyanúsítják azt a 26 éves fiatal férfit, aki miatt meghalt a barátja autószerelés közben Kiskunhalason.

Sikertelen újraélesztés

Még 2021. augusztus 20-án délután hívtak mentőt egy kiskunhalasi portára, ahol egy 26 éves férfi meghalt. A rendőrséget a mentőszolgálat munkatársai értesítették, miután az újraélesztés sikertelen volt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Furcsa ügy

A nyomozók a helyszíni szemle és a tanúk elmondása alapján egy furcsa eset részleteit göngyölítették fel. Mint kiderült, a későbbi áldozat egy barátja szüleinek a portáján, egy melléképületben lakott szívességből, és a lakhatásért cserébe besegített a ház körüli munkákba. A nemzeti ünnepet a házigazda fia, a sértett és két barátjuk italozással töltötték.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Autót szerelt

Közben a 26 éves szállóvendég hasznosította magát, és nekiállt megjavítani az udvaron álló furgon elromlott önindítóját. Az autó bal első kereke elé, félig a jármű alá feküdt, miközben a haverok a kocsi mellett beszélgettek.

FRISS!

Ráindított a motorra a barát

A tulajdonos – szintén 26 éves – fia egy váratlan pillanatban azonban beült a vezetőülésbe, és ráindított a motorra vélhetően azért, hogy ellenőrizze, a javítás sikeres volt-e.

Megugrott az autó

A sebességben lévő autó ekkor megugrott, amitől a bal első kerék a földön fekvő sértett mellkasára gördült. A jelenlévők arrébb tolták a járművet, majd bevitték a sérültet házba és próbálták eszméletére téríteni, de nem sikerült. A mentők a kiérkezéskor már csak az áldozat halálát tudták megállapítani.

Ez is érdekelhet:

Emberüléssel gyanúsítják

A vezetői engedéllyel nem rendelkező – és vezetni sem tudó – fiatalembert a nyomozók gondatlan emberölés vétsége miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Vádemelési javaslat

A jelenleg szabadlábon védekező férfi ügyében a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai befejezték a vizsgálatot, és az iratokat vádemelés javaslatával küldték meg a megyei főügyészségre. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció