Szörnyű dolog történt Budapesten, Gazdagréten. Egy 50 év körüli férfi a Sparban vásárolt, éppen fizetni készült, amikor váratlanul összeesett és meghalt.

Összeesett

Az emberek csak egy hatalmas puffanásra lettek figyelmesek, ekkor látták, hogy a férfi, a kasszánál állva, minden előjel nélkül összeesik. A vásárlók és a dolgozók is azonnal rohantak segíteni, valamint a mentőket is riasztották. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem tudták megmenteni

Az egységek hamar a helyszínre értek, próbálták a férfit újraéleszteni, azonban sajnos már késő volt. A férfi vélhetően tüdőembóliát kapott.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megpróbálták újraéleszteni

Mindenki rohant segíteni, miközben kihívták a mentőket is. „Ők mindent megtettek, amit csak lehetett, megpróbálták újraéleszteni, de sajnos már késő volt. Azt mondták, tüdőembóliát kapott ” – magyarázta a Borsnak egy asszony, aki végig nézte a tragédiát.

Egyesével engedtek ki mindenkit

„Akik már ekkor vásároltak, azok vásárolhattak tovább, de egyesével engedték ki őket, be pedig ebben az időszakban nem mehetett senki” – mesélte egy másik nő.

Borzalom

Egy harmadik szemtanú pedig elmondta, éppen akkor szállt le a buszról, amikor az emberek egyesével hagyták el az üzletet, sejtette, hogy valami borzalom történt.

Ezt mondta az egyik szemtanú

„Akkor szálltam le a buszról, amikor az egész történt. Láttam, ahogyan megérkeznek a rendőrök és a fekete temetkezési kocsi is, ahogyan azt is, hogy egyenként engedik ki a vásárlókat, az üzletet pedig lezárták”

Pár napja egy munkásszállón esett össze egy férfi

Amint azt a Kékvillogó is megírta minden előzetes panasz nélkül esett össze egy 70 év körüli férfi egy budapesti munkásszállón. Szerencséjére a jelenlévők megkezdték az újraélesztést, míg ki nem értek a mentők.

Egy 70 év körüli férfi lett rosszul

Az esetről az Országos Mentőszolgálat számolt be a közösségi oldalán, mint írják „Egy budapesti munkásszállóba riasztották bajtársainkat ahhoz a 70 év körüli férfihez, aki kedd délután minden előzetes panasz nélkül összeesett.” 

Azonnal mentőt hívtak

„A szemtanúk azonnal mentőt hívtak, majd a telefonos utasítások szerint megvizsgálták a beteget, aki ekkor már nem lélegzett. A mentésirányító azonnal több mentőegységet riasztott a helyszínre, miközben az újraélesztés lépéseire instruálta a bejelentőket, akik pontosan követték az utasításokat.”

Hamar érkeztek

„Bajtársaink perceken belül helyszínre értek és emelt szinten folytatták az életmentést, ami az időben megkezdett mellkasi nyomásoknak köszönhetően végül sikerre vezetett.”

Kórházba vitték

„Az életmentők a helyszín adottságai miatt tűzoltók segítségét kérték, akikkel közösen juttatták a mentőautóhoz a beteget. A férfit kritikus állapotban szállították kórházba a mentők. Mielőbbi felépülést kívánunk, az életmentésben résztvevőknek gratulálunk” – írta posztjában az OMSZ. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

Újraélesztés a Nagykörúton, elgázolt a villamos egy férfit, drámai életmentés az utcán – Fotók

Kiemelt kép: Illusztráció