Vasárnap délután vitorlázógépével lezuhant a Dunakeszi Repülőtéren. Egy fiatal pilóta lány vezette a repülőt, amely váratlanul magasságot vesztett és irányíthatatlanul a földbe csapódott. Életveszélyes sérülésekkel, mentőhelikopterrel vitték kórházba.

Lezuhant gép

A felismerhetetlenségig összeroncsolódott, és a szárnya is leszakadt annak a vitorlázógépnek, amely vasárnap zuhant le a Dunakeszi Repülőtéren fedélzetén egy 17 éves lánnyal – írja a Tények. A fiatal életveszélyesen megsérült, a koponyája több helyen betört, és a lábai is súlyosan megsérültek.

Turbulencia miatt zuhanhatott le 

Az egyik családtag hívta a mentőket, miután a gépet nem látta a levegőben. Úgy tudni, a turbulencia okozta a balesetet. A pilótát a fővárosi hivatásos és az újpesti önkéntes tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a repülőgép roncsai közül.   A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Életveszélyesen megsérült

A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, a 17 éves lány olyan súlyosan megsérült, hogy már Dunakeszin életmentő beavatkozásokra volt szükség. A pilótát lélegeztetve szállították kórházba, úgy tudjuk, azóta is lélegezető gépen van. 

Tragédia Ráckeresztúrnál 

Idén áprilisban egy kisrepülő zuhant le Ráckeresztúr és Martonvásár között. A gép Tökölön szállt fel, pár perccel a felszállás után csapódott a földbe. Ketten meghaltak, a gépet a volt szingapúri nagykövet vezette. 

Lezuhant gép Martonvásárnál

Besenyei Péter gépe zuhant le 

A lezuhant kisrepülőgépet korábban Besenyei Péter műrepülő-pilóta vezette több alkalommal is, amikor a fővárosban, a légiparádék keretében átrepült a Lánchíd alatt.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: lezuhant gép Dunakeszin – Forrás: TV2