Egyik halálos baleset érte a másikat csütörtök délelőtt: először Pécs közelében halt meg egy fiatal nő, aztán Szentes közelében történt tragédia, majd az M4-esen, Üllő közelében két kamion ütközött, a karambolban egy férfi a helyszínen meghalt.

Baleset Baranyában

A police.hu közlése szerint egy ember a helyszínen meghalt, négyen pedig megsérültek csütörtök reggel a 6-os főúton, Pécs keleti határában, ahol három személyautó ütközött össze. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Murom térségben történt

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság friss híradásában részletesebben is beszámolnak a balesetről, mint írják, a baleset 2023. március 16-án 7 óra 40 perc körül a 6-os számú főúton Murom térségében.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nekimentek egy teherautónak

A rendelkezésre álló adatok alapján egy autós közlekedett Pécs irányából Pécsvárad felé a 6-os számú főúton. Haladása során balra akart fordulni Murom irányába, amikor egy vele azonos irányba – feltehetően nagy sebességgel – közlekedő autós hátulról nekiütközött. Ezt követően mindkét személyautó egy-egy teherautónak ütközött.

Egy 32 éves nő meghalt

A baleset során öten megsérültek, egy 32 éves nő pedig a helyszínen életét vesztette. A rendőrök a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás mellett helyszíneltek, amelyet 10 óra 10 perckor feloldottak, a forgalom félpályán, rendőri irányítás mellett halad.

Fotó a helyszínről:

Tragédia Szentesnél

A rendőrség közlése szerint csütörtökön délelőtt, valamivel 10 óra után, a 4516-os úton, Szentes és Nagytőke között, a 10-es kilométerszelvénynél, eddig ismeretlen körülmények között lesodródott egy autó az útról, majd egy fának csapódott. A balesetben a gépjármű vezetője olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére az út érintett szakaszát lezárták – tudatta a rendőrség.

Karambol Üllő közelében, egy ember meghalt

A hatóság híradása szerint az M4 autóút Szolnok felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében 2023. március 16-án 10 óra körül két kamion -utoléréssel- ütközött. A balesetben egy férfi a helyszínen meghalt. A rendőrök a forgalmat a 38-as kilométerszelvénynél, az üllői csomópontban terelik. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Szigetszentmiklósi Autópálya Alosztályának munkatársai a baleset vizsgálatát megkezdték, írták. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

Kiemelt kép: Helyszíni fotó a Baranya megyei balesetről – Forrás: Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság