A Pécsi Járási Ügyészség kuruzslás és csalás bűntette miatt emelt vádat egy férfi ellen, aki hol nőgyógyásznak, hol ügyvédnek adta ki magát.

Nőgyógyásznak adta ki magát

A vád szerint a férfi 2021 őszén ismerkedett meg az egyik sértettel, akihez mint kozmetikushoz járt. A férfi már a kezdetekkor magát nőgyógyásznak adta ki. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A lakásán vizsgálta meg a gyanútlan nőt

2021 decemberében a nő munka közben rosszul lett, ekkor a csaló felajánlotta neki, hogy megvizsgálja, kezelni fogja, mert lehet, hogy nőgyógyászati problémája van. Ezt követően a férfi hol saját lakásán, hol a nő munkahelyén a nőt többször megvizsgálta, tőle kenetet vett. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Másnak is ajánlották

A nő később beajánlotta a férfit egy ismerősének is, aki a párjával gyermeket tervezett. A találkozót követően a férfi mind a nőt, mind a férfit több alkalommal megvizsgálta, tőlük kenetet, mintát vett. A későbbiekben a pár nő tagjának furcsa lett a vádlott orvosi tevékenysége, ezért feljelentést tett.

Ügyvédnek is kiadta magát

A vádlott ezzel párhuzamosan 2021 szeptemberében társkereső alkalmazáson keresztül ismerte meg az ügy másik sértettjét, akinek ugyanazon az álnéven mutatkozott be, de most már ügyvédnek adta ki magát.

Többször találkoztak

A későbbiekben a vádlott  a sértettel többször találkozott, majd internetes alkalmazáson keresztül folyamatosan kapcsolatban voltak, ahol a vádlott különböző álprofilok bevetésével átverte az áldozatát.

Elképesztő hazugságok

Először ügyvédként azt állította, hogy felesége autóbalesetet szenvedett, majd meghalt. A későbbiekben saját betegségeire, illetőleg további családtagjai halálára hivatkozott.

Fiktív nevek

Egy idő után másik fiktív néven vette fel a kapcsolatot a sértettel, ahol elmondta, hogy az ügyvéd, akivel addig a sértett tartotta a kapcsolatot, meghalt, viszont minden vagyonát a sértettre hagyta. A vádlott különböző indokokra hivatkozással összesen közel 12 millió forintot csalt ki a sértettől.

Börtönbe mehet

A férfi csalás, valamint kuruzslás bűntette miatt felelhet, akár 8 évre is rácsok mögé kerülhet, derült ki az ügyészség közleményéből. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció