180 kilométer/órával csapódott a szalagkorlátnak az a férfi, aki az M6-os autópályán menekült a pénzügyőrök elől. Négyen szörnyethaltak a balesetben, az egyik utas holttestét az autótól 100 méterre találták meg.

Tragédia az M6-oson

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, szombaton súlyos baleset történt az M6-os autópályán, Szedres térségében.  A balesetben négyen meghaltak, hárman pedig megsérültek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

2 kilométeren át üldözték a NAV-osok

Az autós a Fácánkerti pihenőnél kezdett menekülésbe, amikor a NAV munkatársai megpróbálták megállítani, hogy igazoltassák. A hajsza 2 kilométeren át tartott.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Heten ültek az autóban

Összesen heten ültek a kocsiban, a 4 áldozaton kívül ketten életveszélyes sérüléseket szenvedtek, egy embert pedig könnyebb sérülésekkel vittek kórházba.

180 km/h-val ment

Az autós, menekülés közben, 180 kilométer/órával csapódott az autópálya védőkorlátjának, majd azt átszakítva az árokban landolt – hangzott el az RTL Klub híradójában.

Kirepültek az autóból

A mentéshez négy mentőhelikopter és további 4 földi mentőegység vonult a helyszínre. Az áldozat mindegyike kirepült az autóból. Egyikük holttestét 100 méterre találták meg a roncstól.

Helyszíni felvétel – Forrás: police.hu

Embercsempész lehetett a sofőr

Az autót egy 26 éves szerb férfi vezette, utasai illegális menekültek voltak. Két utas a csomagtartóban utazott. A rendőrségi közleményből az nem derült ki, hogy a sofőr túlélte-e a balesetet.

Itt történt a tragédia

Ellenőrzés az M6-oson

Pénteken, a Bátaszéki Autópálya Alosztály járőrei szintén az M6-os autópályán a Budapest felé vezető oldalán, a 141-es kilométerszelvényben, Tolna térségében ellenőriztek egy magyar rendszámú gépkocsit.

Szír állampolgárokat szállított

A járművet egy magyar állampolgárságú férfi vezette, aki hét, magukat szír állampolgárnak valló, utast szállított. A külföldiek személyazonosságukat, illetve magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően igazolni nem tudták.

Visszakísérték őket a határra

Az illegális bevándorlókat a hatályos magyar jogszabályok értelmében visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Eljárást indítottak

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a 43 éves magyar állampolgárral szemben embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vételét követően előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az RTL klub riportját a balesetről itt tudod megnézni

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: RTL klub