Egy férfi életét vesztette, továbbá hárman megsérültek, abban a közúti balesetben, ami a 4-es főúton Kisújszállás külterületén történt. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek.

Hajnalban történt

Közúti közlekedési baleset történt a 4-es főút 149. kilométerszelvényében, Kisújszállásnál 2023. szeptember 21-én 6 óra előtt pár perccel. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Frontálisan ütköztek

A rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi közlekedett Szolnok irányából Karcag felé, mikor eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetiránya szerinti bal oldalba és ott frontálisan ütközött a vele szemben közlekedő kisbusszal.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Meghalt a sofőr

A baleset következtében a személygépkocsi sofőrje a helyszínen életét vesztette, míg utasa életveszélyes, valamint a kisbusz két utasa – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.

Fotó a helyszínről:

Fotó: MTI/Donka Ferenc

Terelték a forgalmat

A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszíneltek, a forgalmat Kisújszállás belterületére terelték, derült ki a rendőrség közleményéből.

Itt történt a baleset:

Halálos baleset az M5-ösön

Ahogyan azt a Kékvillogó is megírta két autó rohant egymásba az M5-ös autópályán, a tragédiában egy ceglédi férfi vesztette életét. A rendőrség közlése szerint a baleset 2023. szeptember 21-én hajnalban Újhartyán közigazgatási területén történt. Egy útfelújítás miatt kialakított terelésnél ütközött egy román és egy magyar honosságú személygépkocsi, a 63 éves ceglédi férfi a helyszínen meghalt.

Pár napja is baleset volt az M5-ösön

Szintén a Kékvillogó írta meg, hogy az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalának 30-as kilométerszelvényében egy gépjármű egy előtte forgalmi okból álló teherautónak ütközött. Az autó sofőrje, egy 42 éves férfi a helyszínen belehalt elszenvedett sérüléseibe. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: MTI/Donka Ferenc