Szörnyű balesettel indult a csütörtök hajnal. Két autó rohant egymásba az M5-ös autópályán, a tragédiában egy ceglédi férfi vesztette életét.

Egy ceglédi férfi az áldozat

A rendőrség közlése szerint a baleset 2023. szeptember 21-én hajnalban Újhartyán közigazgatási területén történt. Egy útfelújítás miatt kialakított terelésnél ütközött egy román és egy magyar honosságú személygépkocsi, a 63 éves ceglédi férfi a helyszínen meghalt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hatalmas a torlódás

A rendőrség a forgalmat tereli, a torlódás több kilométeres. Fokozott óvatossággal közlekedjenek, kérik a sofőröktől.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Pár napja is baleset volt az M5-ösön

Amint azt a Kékvillogó is megírta az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalának 30-as kilométerszelvényében egy gépjármű egy előtte forgalmi okból álló teherautónak ütközött. Az autó sofőrje, egy 42 éves férfi a helyszínen belehalt elszenvedett sérüléseibe.

Végzetes karambol

A BudaPestkörnyéke.hu adta hírül, hogy halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt augusztus 10-én kora este az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. A rendőrségtől származó információk szerint egy 43 éves ukrán sofőr személygépkocsijával hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító kisteherautónak. 

A helyszínen életét vesztette

A kisteherautót vezető 33 éves mogyoródi férfi a helyszínen meghalt, 51 éves férfi utasa és az ukrán sofőr megsérült – írta a police.hu.

Leszakadó alkatrész

Az egyik járműről leszakadó alkatrészre egy harmadik gépkocsi ráhajtott, személyi sérülés nem történt, anyagi kár viszont keletkezett.

A pálya szélén próbálták újraéleszteni

„A mentő már kint, a pálya szélén próbálnak újraéleszteni valakit, egyelőre minden sáv áll, aki még tud, menjen le Bagnál!” – írta egy szemtanú nem sokkal a baleset után az egyik Facebook-csoportban.

Teljes lezárás

A helyszíni szemle a pályatest lezárása mellett kezdődött meg, a rendőrök a forgalmat a 3-as főútra terelték. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció