Szombaton hajnalban egy férfi kétszer is elsütött egy fegyvert a budapesti Kertész utcában. Totál részeg volt. A rendőrök bevitték.

Kétszer lőtt

A 7. kerületi Kertész utcán sétálva kétszer is elsütött egy pisztolyt egy férfi. A lövések következtében senki sem sérült meg.

Komoly lőszer volt nála

A kerületi járőrök 11 percen belül elfogták a férfit, akinek zsebében kilenc éleslőszert találtak.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A fegyver és a lőszerek

A rendőrség fotója.

Eldobta

A fegyver már nem volt nála, azt egy közeli kukában találták meg, szakértői vizsgálat alá vetik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Matt részegen

A 37 éves lövöldözőt a budapesti rendőrök őrizetbe vették, ittassága miatt egyelőre nem lehetett kihallgatni. A rendőrök mindenesetre lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés, valamint fegyveresen elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt indított nyomozást.

Gázpisztolyos eset

Legutóbb másfél éve számoltunk be egy esetről, amikor egy férfi Érd-Parkvárosban előkapta gázpisztolyát és az egyik család biztonsági kamerája felé lőtt.

Élőben nézte végig a feleség a lövöldözést

„A kamerába lőtt bele, hogy lássuk. Én csak később néztem meg a felvételt, de az édesanyám, a feleségem és a 2 éves kisfiam otthon volt. A feleségem élőben nézte végig az egészet a kamerán, sokkos állapotba került, jelenleg pszichológushoz jár” – mesélte a családfő.

Feladta magát a lövöldöző

A lövöldöző nem sokkal később feladta magát. A rendőrség a Ripost megkeresésére elmondta: gyanúsítottként hallgatták ki a 37 éves helyi férfit, aki beismerő vallomásában elmondta, összeveszett a barátnőjével, idegességében bevett két nyugtatót, majd céltalanul kocsikázni kezdett Érden.

Címlapfotó: illusztráció.