Törtek a vasak a fővárosi Kőbányai úton a kínai piacnál. Egy BMW vezetője későn vette észre, hogy az előtte hajtó Honda be akar kanyarodni. Elrántotta a kormányt jobbra, de autója így is a Honda jobb hátsó sarkának ütközött. A külső sávban ráadásul ekkor ért oda egy Iveco Eurocargo teherautó, amelyik a BMW jobb oldalának vágódott. A második ütközés hatására a BMW letarolta a járdától elválasztó korlátokat, majd a járdára csapódott és a tetejére borult. Cikkünk végén mutatjuk helyszíni képeinket.

A kínai piac volt az úti cél

Kedd délután egy középkorú férfi haladt egy BMW 316-ossal a 8. kerületi Kőbányai úton, a Könyves Kálmán körút felől az Orczy tér irányába. A 29. szám előtt a belső sávban tempósan ment, amikor az előtte közlekedő Honda Jazz-t vezető fiatalember lassítani kezdett, hogy balra, a kínai piachoz bekanyarodjon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Későn vette észre

A BMW vezetője ezt későn vette észre, elrántotta a kormányt jobbra, de autója így is a Honda jobb hátsó sarkának ütközött. A külső sávban ráadásul ekkor ért oda egy Iveco Eurocargo teherautó, amelyik a BMW jobb oldalának vágódott.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Tetejére borult a BMW

A második ütközés hatására a BMW letarolta a járdától elválasztó korlátokat, majd a járdára csapódott és a tetejére borult, de a teherautó is jobbra kitért és a korlátoknak ütközött.

Nem zuhant ki a járműből

Az okozó sofőr használta a biztonsági övét, nem zuhant ki a járműből, de be sem szorult a roncsba; végül kiderült, hogy nem sérült meg, mint ahogy a Honda sofőrje és hölgy utasa, valamint a teherautó sofőrje sem.

A darus autómentő segített

A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a BMW-t, majd a darus autómentőjük segítségével megszüntették a forgalmi akadályt és a szervízúton a kerekeire állították az összeroncsolódott német gyártmányú autót. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK