Tömegverekedés tört ki egy budapesti benzinkúton kedden, miután egy elszámolási vita miatt összeveszett két társaság. A zsúfolt 15. kerületi környéken kisebb tömeg figyelte, ahogy három mentőautó és több rendőr is érkezett a töltőállomásra.

Balhé a benzinkúton

A Pólus Center közelében lévő benzinkúton feszült egymásnak két társaság. A TV2 úgy tudja, elszámolási vita miatt tört ki a balhé. A szemtanúk szerint fegyver is előkerült a tömegverekedés közben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Rendőrök és mentők a helyszínen

Többen azt mondták, egy nő hangos kiabálása miatt vették észre, hogy valami nincs rendben a benzinkúton. Kis idő múlva 3 mentőautó és több rendőrautó is érkezett a helyszínre.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kiabált egy nő

„Egy hölgy nagyon kiabált, néztük is a fiammal, hogy mi történhetett, mert ugye benzinkút, azt hittük, robbanás” – mondta a TV2-nek egy szemtanú.

Többen megsérültek

A tömegverekedésben többen megsérültek, köztük egy hölgy olyan súlyosan, hogy kórházba kellett vinni. „Újpalotáról és Mátyásföldről is riasztottunk mentőegységeket, 3 sérültet láttunk el, köztük egy nőt. Két férfit, jellemzően zúzódásokat szenvedtek. A baleseti intézetbe szállítottuk őket” – mondta Győrfi Pál.

13 embert állítottak elő

A rendőrség tájékoztatása szerint a balhé után többen bementek a kerületi rendőrségre, hogy feljelentést tegyenek. 13 embert előállítottak, majd többek ellen eljárás indult, felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt.

Balhé Hajmáskéren

Szerda délután családi veszekedéshez riasztották a rendőröket Hajmáskérre, ahol egy család több tagja veszett össze. A deltahirek.hu azt írja, az egyik férfi azzal fenyegetőzött, hogy a másikat megszúrja.

Rendőrök akadályozták meg

A helyszínre több rendőr is kivonult és megakadályozták a további cselekményeket.  Bartók Judit rendőrségi szóvivő megerősítette, hogy a helyszínről két férfit előállítottak a Veszprémi Rendőrkapitányságra, elszámoltatásuk folyamatban van.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a verekedés helyszíne – Forrás: Google