A baleset Segesd külterületén, a 68-as főúton történt, írta honlapján a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A sofőr nem sérült meg, több állat odaveszett, vagy szétszéledt

Óvári Timót, az igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy a jármű sertéseket szállított, a sofőr nem sérült meg, az állatok közül több elpusztult, szétszéledt.

Lezárták az útszakaszt a mentés idejére

A baleset az 52-es kilométernél történt, az útszakaszt lezárták a mentés idejére.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Sokan segítettek a mentésben

A mentésben nagyatádi hivatásos és segesdi önkormányzati tűzoltók mellett a Somogy vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és egy különleges mentőszervezet, a Kaposvári Önkéntes Tűzoltó és Életmentő Egyesület tagjai segítenek.

Legutóbb fákat szállító kamion balesetéből lett tragédia

Április 21-én tragikus baleset történt Tolna és Bács-Kiskun vármegye határánál fekvő Pörbölynél. Egy fiatal, 29 éves favágó fiú életét éppen egy fákat szállító kamion oltotta ki.

A szerelme és édesapja is gyászolja

Nem csak megrázó üzenetet közzétevő szerelme, hanem a helyszínen fia halálát végignéző édesapja is gyászolja a 29 éves Györgyöt, aki halálos balesetet szenvedett Pörbölynél csütörtökön, az 55-ös autóúton. – írta meg a Bors.

A fával élt, a fa okozta a halálát

Autója egyelőre nem tudni, miért áttért a szemközti sávba, ahol brutális erővel csapódott neki egy fákat szállító kamionnak, majd kisodródott az út menti árokba. Györgynek esélye sem volt túlélni a hatalmas erejű ütközést.

Fakivágással foglalkozott

György még a végzetes balesete előtt posztolt a facebook oldalára, ahol éppen a munkáját mutatta be, ahogy a fák állnak a sorban.

Szörnyű baleset volt

Az ütközésről készült fotó alapján látszik, hogy a fiatalembernek esélye sem volt, hogy túlélje a balesetet.

A család összeroppant

„Az angyalok vigyázzanak rád, Szerelmem!” – írta a párja, akinek csütörtökön ráadásul két tragédiával is meg kellett birkóznia: aznap hunyt el a nagymamája is. A sors elképesztő csapásokat tartogatott ennek a családnak erre a tragikus csütörtökre…

Kép a balesetről

Fotó: Facebook/Bátaszéki Tűzoltóság

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: MTI/Illusztráció