Egy kábítószerrel kereskedő 30 éves kiskunmajsai férfit fogtak el a kiskunhalasi rendőrök – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság még pénteken a police.hu oldalon.

Terítette a drogot

A tájékoztatás szerint a szerdán elfogott férfi az elmúlt 2-3 évben rendszeresen árusított kábítószert Kiskunmajsán és környékén. Lakásán többféle kábítószergyanús anyag került elő, és a nyomozók a drog porciózásához használt tasakokat, digitális mérleget, csaknem 70 millió forintnyi készpénzt, valamint drága órákat és ékszereket is lefoglaltak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Őrizetbe vették

A kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható férfit kihallgatását követően őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

Ez is érdekelhet:

Pest megye szerte fosztogatott ez a pár, mindent vittek, ami csak megtetszett nekik

Baranyában is lecsaptak a zsaruk

Több mint háromszáz tő kannabiszból álló ültetvényt számoltak fel a baranyai rendőrök a Pécsváradhoz közeli Feked külterületén, ahol elfogták a termesztéssel gyanúsított két férfit, míg Pécsen két feltételezett terjesztőt vettek őrizetbe.

Egy egész ültetvényt találtak

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n szerdán megjelent közleményében azt írta, hogy a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei egy 32 éves és egy 24 éves pécsváradi férfit fogtak el Feked külterületén, éppen akkor, amikor az ültetvényre érkeztek locsolni. Az eljárás adatai szerint az ültetvényhez szükséges eszközöket, magokat közösen szerezték be.

Rengeteg kannabisz

A rendőrök a területről 311 tő kannabiszt és a növények gondozásához kellő eszközöket foglaltak le. A bűncselekménnyel összefüggésben Pécsen egy 24 éves helyi férfit, valamint egy 28 éves pécsváradi férfit is elfogtak.

A lakásán is drog volt

Utóbbi otthonában 327 tő különböző fejlettségű kannabisz növényt foglaltak le. A 24 éves pécsi férfi lakásában 224 gramm kábítószergyanús anyagot találtak.

Őrizetbe vették őket

Mindkettőjük ellen kábítószer-kereskedelem, míg az ültetvényen elfogott két férfi ellen kábítószer birtoklása miatt nyomoz a rendőrség. A rendőrség a négy gyanúsítottat őrizetbe vette és kezdeményezi a letartóztatásukat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels