Egy autószerelő műhelyként használt ötszáz négyzetméteres melléképületben csaptak fel a lángok a Somogy megyei Kadarkúton. Az anyagi kár jelentős: a tűzben több jármű is elégett.

Autók is elégtek

Egy autószerelő műhelyként használt ötszáz négyzetméteres melléképületben csaptak fel a lángok Kadarkúton, vasárnap hajnalban. A Nagy utcában keletkezett tűzben több jármű is elégett a műhelyben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A lakóházra is átterjedtek a lángok

A lángok átterjedtek a lakóház tetőszerkezetére is. Az épületben több gázpalack volt, ami kiérkezésünk előtt felrobbant.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Járműveket is mentettek

A tűzhöz riasztott kaposvári, szigetvári és nagyatádi hivatásos, valamint a kadarkúti önkormányzati tűzoltóknak sikerült az oltás mellett számos járművet is megmenteni a lángoktól.

Hat vízsugárral oltottak

A tűz oltásán dolgozó harminc tűzoltónak végül hat vízsugárral sikerült megfékeznie a tüzet és megakadályozták, hogy a ház is a tűz martalékává váljon. A beavatkozást a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.

Több jármű is elégett

Nem sikerült megmenteni a műhelyt

Még keresik a tűz okát

A műhely melletti lakóház megmenekült

Brutális, ami történt

„Teljesen mindegy, hogy kié a ház, brutális ez a kár. Nagyon sajnálom, rengeteg munka volt benne” – írta egy helyi lakó a történtek után. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a tűzeset helyszíne. Fotók: Önkormányzati Tűzoltóság Kadarkút