A villamosvezetőnek köszönheti az életét az a férfi, aki a Bajcsy-Zsilinszky Kórháznál esett a jármű alá.  Két héttel az eset után sem tudta még feldolgozni a történteket a jármű vezetője.

A KEKFENY.com is megírta, hogy a villamos alá zuhant egy férfi, aki túlélte a balesetet. Életét a jármű vezetőjének köszönheti.  

Az eset június 10-én történt a a Bajcsy-Zsilinszky Kórház megállónál, a 28A jelzésű villamos vonalán. Eddig tisztázatlan, hogy a férfi miért esett a villamossínek közé, ám nem állt sem alkohol, sem drog hatása alatt.

A villamosvezető, Nemcsényi Zoltán abban a hitben szállt le a villamosról, hogy áthajtott az illetőn, ám annak volt akkora szerencséje, hogy a szerelvény első kereke éppen előtte állt meg.

 A vezetőnek ugyanis óriási lélekjelenléte volt, így sikerült időben meghúznia a vészféket. Az RTL Híradójának azt nyilatkozta, ha 1-2 tizedmásodperccel később reagált volna, a fiatal férfi nem valószínű, hogy épségben kerül ki a vágányok közül.

A járművezető köszönetet mondott a megállóban lévő, segítőkész fiatalembernek is, aki a bajba jutott férfi után mászott a villamos alá, így a tűzoltók beavatkozására már nem is volt szükség. A balesetről készült videót ide kattintva tudod megnézni.

Mint a járművezető elmondta, időbe telik, amíg fel tudja dolgozni a történteket. Szerinte gyakori, hogy egy ilyen eset után a volán mögött ülő annyira nehezen éli meg a az eseményeket, hogy a helyszínen összeomlik.

Kiemelt kép: részlet a videóból