Tetejére borult egy autó az Astoriánál szerdán kora este. A Károly körutat lezárták.

Egy ember utazott a kocsiban

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az autóban egy ember utazott. Ő saját erejéből kiszállt a járműből. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvétel:

Lezárták az utat

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a honlapján azt írta: a baleset miatt az utat lezárták, a forgalmat a villamossínre terelik. Az M3-as metrópótló busz a Nagyvárad tér felé a villamosperonnál áll meg.

Fotó a helyszínről:

Fiatal férfi a sofőr

A BudapestKörnyéke.hu helyszíni tudósítójának információi szerint a sofőr megsérült, őt mentő vitte kórházba. Úgy tudjuk egy fiatal férfi vezette a járművet.

Tavaly év végén itt tragédia történt

Ezen az útszakaszon 2020 novemberében is súlyos baleset történt, az tragédiával végződött. Mint ismert és ahogyan arról a Kékvillogó is beszámolt oszlopnak csapódott egy autó november elején a Károly körúton. Az autót egy 17 éves fiatal fiú vezette, aki a baleset következtében elhunyt.

Mindent letarolt

Mint megírtuk az autó, mielőtt az oszlopnak csapódott, kidöntött egy lámpát, nekiment egy fának és egy parkolásgátló tüskének. A jármű szinte a felismerhetetlenségig összetört.

Kiemelték az utasokat

A 17 éves fiú beszorult a roncsokba, testét a tűzoltók emelték ki, életét már nem tudták megmenteni.

Nehéz sorsú az áldozat

Blikk akkor azt írta, Attila, az áldozat édesanyja börtönben van, az édesapja nagyon beteg. A Tömő utcában éltek, amelyet a család önkényesen foglalta el, emiatt az önkormányzat nemrég kilakoltatta a családot, és befalazta a bejárati ajtó helyét.

Ösztöndíjat nyert

A család onnan költözött pár utcával odébb. A szomszédok szerint a tini ösztöndíjat nyert egy külföldi énekiskolába, de a szüleinek nem volt pénze arra, hogy ott taníttassák. Mivel a nővére és a bátyja nem tudta a kamaszt eltartani, a gyámhatóság állami gondoskodás alá akarta helyezni.

A TV2 műsorában szerepelt

Négy évvel ezelőtt Attila a TV2 Kismenők című műsorában szerepelt. Az egész ország drukkolt a tehetséges énekesnek, aki Gáspár Laci egyik slágerével futott be. A fiú családjában több zenész is van, tehetségét tőlük örökölte.

Kölcsönautóval balesetezett

Bors azt írja, hogy Attila szomszéd éjszaka barátaival mulatozott. Innen szerette volna hazafuvarozni a 14 éves ismerősét. Egy nagyon rossz állapotú kölcsönautóval volánja mögé ült. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy fogyasztott-e alkoholt.

Nem volt jogosítványa

Ismerősei azt állítják, hogy Attilának nem volt jogosítványa, bár a baleset után több büntetőcédulát is találtak az autóban. Vagyis ezzel az autóval már többen szabálytalankodtak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép és belső képek: Helyszíni felvételek – Forrás: Gombkötő Krisztián