Július 28-án 20 óra 44 perckor egy nő tett bejelentést a rendőrségen. Azt mondta, hogy újfehértói otthonukban édesanyját eszméletlen állapotban találta, édesapját pedig érkezésekor még látta távozni autójával. Ekkor még nem lehetett tudni, hogy gyilkosság történt.

Először a mentők érkeztek

A mentőszolgálat helyszínre ékező munkatársai már csak a nő halálának beálltát tudták megállapítani. Láthatóan többször megszúrták.

Helyszín

Rendőrség felvétele

Gyilkosság

A rendőrök egyértelműsítették, hogy a 48 éves nő bűncselekmény áldozata lett, ezért emberölés megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elfogták

A szabolcsi nyomozók néhány órán belül, július 29-én 4 óra 58 perckor az Újfehértóról Hajdúböszörménybe vezető út mellett elfogták a férfit.

Félmeztelenül

Beismerte

Az 51 éves támadót kihallgatták, őrizetbe vették. A gyanúsított a terhére rótt bűncselekmény elkövetését beismerte, és elmondta, hogy a feleségével válófélben voltak, több konfliktus volt közöttük, ezúttal is összeszólalkoztak, és a vita hevében egy konyhai késsel többször megszúrta.

Őrizetben

Rendőrség felvétele

Címlapfotó a rendőrség felvétele.