Megint szörnyű tragédia történt az M1-es autópályán. Ezúttal egy tréler rohant bele egy előtte haladó nyergesvontatóban, egy férfi életét vesztette.

Kedd kora reggel történt a szörnyű baleset

Az M1-es autópályán, Ausztria irányába történt a baleset 6 óra 40 perckor, Károlyháza térségében. Egy tréler rohant bele az előtte haladó nyergesvontatóba. A Ripost információi szerint egy férfi meghalt az ütközésben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Személygépkocsikat szállított a tréler

A baleset során egy személygépkocsikat szállító, Hegyeshalom irányába haladó tréler ütközött össze az előtte haladó nyerges vonatóval. A mentés jelenleg folyamatban van, a megsérült járművek a teljes autópálya jobb pályatestét elfoglalják – közölte a rendőrség.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Erre tud kerülni

A Budapest felől érkezők a 142. kilométerszelvénynél tudják elhagyni az autópályát, és a 160-as kilométerszelvénynél tudnak visszatérni. A rendőrség ezekben a percekben közölte, hogy részlegesen megnyitották a forgalmat.

Több mint egy hete négy kamion ütközött össze

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a ráfutásos baleset a pálya 56-os kilométerében, a külső sávban történt. Az M1-esen, a Hegyeshalom felé vezető oldalon négy kamion ütközött össze.

Személyi sérülés is történt

A rendőrség a police.hu oldalon arról tájékoztatott, hogy a személyi sérüléssel járó baleset miatt torlódásra és lassú haladásra kell számítani.

Hármas ütközés volt korábban

A Budapestkörnyéke.hu írt arról, hogy két embert szállítottak kórházba, amikor hármas karambol történt a szigetszentmiklósi gerincúton. Az elöl haladó Hyundai fékezett, ezt tette a mögötte haladó Citroën Berlingo vezetője is, azonban a leghátul érkező Iveco kisteherautó sofőrje figyelmetlen volt és belerohant a lassító Berlingoba.

Fékezés nélkül rohant bele

Két hete délután a szigetszentmiklósi gerincúton több jármű haladt Szigethalom felől a Massányi Miklós úti körforgalom felé. Az elöl haladó Hyundai forgalmi ok miatt fékezett, ezt tette a mögötte haladó Citroën Berlingo vezetője is, azonban a leghátul érkező Iveco kisteherautó sofőrje figyelmetlen volt és fékezés nélkül belerohant a lassító Berlingoba.

Árokba hajtott és felborult

A Citroën a Hyundai jobb hátuljába csapódott, majd jobbra letért az útról és a mellette lévő árokba hajtott, majd a jobb oldalára borult.

Akkor két embert szállítottak kórházba

Középkorú férfi vezetője és mellette ülő tizenéves fia könnyebben megsérült, ők el tudták hagyni a roncsot saját erejükből, de a mentők mindkettőjüket kórházba szállították. Az Iveco és a Hyundai sofőrje nem sérültek meg a hármas karambol során. A helyszínre a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítottak két járművet.

Darus autómentő segített

A Berlingot végül darus autómentő segítségével emelték ki az árokból. A környéken minden irányban jelentős torlódás alakult ki, pedig csak félpályás útlezárás volt érvényben.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: MTI