Az elmúlt napokban több olyan esetről számoltunk be, amikor motoros találkozott állattal, és az ütközésnek nemegyszer tragikus vége lett. A mostani eset Hódmezővásárhelynél történt.

Egy őz és egy motoros ütközött össze

A Balesetinfo.hu szerint Földeák és Hódmezővásárhely között, a 4452-es úton történt a baleset, amelyben vadat gázolt a motoros, akinek a járműve kigyulladt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kórházba szállították a motoros

Szerencsére a motoros élve megúszta a találkozást, de a kiérkező mentők így beszállították, mivel métereket csúszott az aszfalton, megsérült és kórházi ellátásra szorult

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A motorja gyakorlatilag kiégett

Nem csak a motoros, hanem a motorja is csúszni kezdett. Emiatt a jármű szikrát kapott és kigyulladt. Mire a tűzoltók odaértek a lángokat sikerült megfékezni, csak az izzó motort kellett végül visszahűteni.

A környéken történt a napokban más tragikus baleset is

A kekvillogo.hu is megírta azt az esetet, amikor egy fiatalember szabályosan közlekedett motorjával a 472-es főúton, Hódmezővásárhely közelében, amikor – valószínűleg megijedt – gólya hirtelen felszállt előtte. A férfi már nem tudta kikerülni, és nekicsapódott.

A bukósisakja is leesett

A Bors információi szerint a fiatalember sisakja is lezuhant, eszméletét vesztette. A motorral elbukott és több tíz métert csúszott.

Egy arra járó autós próbált életet menteni

Arra jött éppen egy autós is, aki talán észlelte a balesetet, de azt biztosan látta, hogy egy súlyosan sérült ember fekszik az aszfalton. Azonnal a segítségére sietett, de sajnos már nem tudta megmenteni az életét. A kiérkező mentők sem tudtak segíteni rajta.

Betonkerítésnek csapódott

„Lesodródott az úttestről és egy betonkerítésnek csapódott. A motorkerékpár vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.” – közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Mindenki ismerte a környéken

A Bors szerint a hódmezővásárhelyi fiatal motorost, Dánielt szinte mindenki ismerte a környéken, motoros berkeken belül is ismert volt, több hasonló esemény szervezésében is részt vett.

Nem egy őrült motorosról volt szó

„Nem volt az a fajta, aki ész nélkül száguldozik a gépen. Ő figyelembe vette az időjárást, az útviszonyokat, és annak megfelelően hajtott. Imádott motorozni, de ésszel csinálta” – mesélte a lapnak az egyik ismerőse.

Tragikus motoroshétvége volt a mostani

Ahogy a kekvillogo.hu is megírta, a hosszú hétvégén Esztergomnál és Zala vármegyében történt tragikus baleset, amelyeknek áldozata mindkét esetben egy motoros volt.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: Balesetinfo.hu