Részegen, padlógázzal tolatva ütött el egy 8 éves gyereket és egy asszonyt egy fiatal, majd leparkolt és egyszerűen elsétált Kisvárdán.

Súlyosan megsérült a kisfiú

A gázolás még szerdán történt: a gyerek a kocsi alá szorult, súlyosan megsérült, intenzív osztályra került, de állapota stabil – számolt be az esetről az RTL Híradó. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Többször átment rajta

Megláttuk, hogy elkezdett tolatni egy autó, nagyon hangosan. Annyira emlékszem, hogy elütött és többször is átment rajtam – mesélte édesanyjának a kórházi ágyán a történteket az elgázolt 8 éves Attila.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem állt meg

A kisfiú édesanyja is végignézte a balesetet: Többször nekiment a gyerekemnek. Utána szaladtam, nem tudom hogyan történt. Ahogy nem tudott tovább menni, azt láttam, hogy irányt váltott, elment előre – mondta az RTL-nek könnyek között az édesanya.

Részeg volt

Az autóval az azt vezető fiatalember később leparkolt, majd elsétált. Láthatóan részeg volt. A gázolót nem sokkal később megtalálták a rendőrök, ám büntetlen előélete miatt várhatóan szabadlábon várhatja majd a tárgyalásokat.

Korábbi eset

Ahogy korábban mi is megírtuk, súlyos baleset történt a Pest vármegyei Gyálon. Egy elsőbbségadást elmulasztó 9 éves kerékpáros kisfiút ütött el egy autós. A gyermek életéért egy órán át küzdöttek, majd helikopterrel a kórházba szállították. Most a mentősök is megszólaltak, és fontos dologra hívták fel a figyelmet.

Súlyos sérüléseket szenvedett

Gázolt, 9 éves kisfiút láttunk el Gyálon, aki súlyos, életveszélyes koponya és többszervi sérülést szenvedett. – áll a Magyar Gyermekmentő Alapítvány Facebook-bejegyzésében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fontos dologra hívták fel a figyelmet

A gyermek nem viselt sisakot, amikor kerékpárral közlekedett! Szeretnénk ismételten felhívni a figyelmet a fejvédő viselésének fontosságára.

Nem adott elsőbbséget

A Baleset-info.hu információi szerint vasárnap este 18 óra körül egy 9 éves gyerek Gyálon, Görgey Artúr utcában közlekedett kerékpárjával. A Gárdonyi Géza utcai elágazáshoz érve figyelmen kívül hagyta az elsőbbségadás kötelező táblát, és kihajtott a Gárdonyi Géza utcára. – írta meg korábban portálunk is.

A szemközti árokba csapódott

Sajnos épp akkor ért oda az Ady Endre utca felől érkező Toyota Yaris Cross személygépkocsi, amelyet egy 45 éves helyi lakos vezetett. A Toyota oldalról nekiütközött a kerékpárnak, az ütközés akkora erejű volt, hogy a kisfiú lerepült a kerékpárról, és az út másik oldalán az árokba csapódott.

Egy órán át próbálták újraéleszteni

A gyermeket az Országos Mentőszolgálat helyszínre riasztott egysége, egy gyermekmentő, továbbá a szintén a balesethez riasztott mentőhelikopter személyzete hosszú percekig, majdnem egy órán keresztül próbálta újraéleszteni, mely végül sikerrel zárult.

Mentőhelikopter is érkezett

Információink szerint a helikopter súlyos-életveszélyes koponyasérüléssel szállította kórházba, bár szerencsére legalább belső sérülései nem keletkeztek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció