Halálra gázolt a vonat egy embert Sárváron. Helyszíni információk szerint a középkorú férfi szándékosan lépett a vonat elé. Két nappal előtte pedig teremszemlét tartott a síneknél. Idén a sárvári eset már a 9. vasúti gázolás az országban.

Gázolás Sárvárnál

A Celldömölkről 6:10-kor Szombathelyre elindult személyvonat (9082) Sárváron elütött egy embert. A helyszínelés befejezéséig,  várhatóan 9-10 óráig, Sárvár és Porpác között pótlóbuszok közlekednek, a Celldömölk-Szombathely szakaszon jelentősen hosszabb eljutási időre kell számítani.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Forgalmi változások

Szombathely felől a Bakony IC-k jelentős késéssel közlekedhetnek Budapest felé. A Szombathelyről eredetileg 6:42-kor Budapest felé elindult Bakony IC (IC 909) a pótlóbuszos átszállás miatt Sárvártól várhatóan 100 perces késéssel közlekedik. A Szombathelyről 8:42-kor Budapest felé induló Bakony IC (IC 907) helyett Szombathelytől Sárvárig közlekedik pótlóbusz

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szándékosan lépett a vonat elé

Az elgázolt ember a helyszínen meghalt. A 112 press úgy tudja, egy középkorú férfi vesztette életét, aki szándékosan lépett a vonat elé. Az egyik környéken élő azt mondta, a férfi 2 nappal ezelőtt már járt a helyszínen.

Terepszemlét tartott

Az áldozat terepszemlét tartott, megnézte, hogy hol tud a sínekre lépni. Akkor is autóval érkezett, ugyanúgy, mint ma. A környéken élő az autóról ismerte fel az áldozatot.

Egy nap alatt 3 gázolás

Idén már a sárvári eset a 10. baleset, amelyet vonat okozott. Január 2-án, 3 embert gázolt el a vonat. Az egyik baleset Győr környékén, a másik Baracskánál történt. Lébénynél pedig egy tehervonat gázolt halálra egy embert.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

2 gázolás

Másnap 2 személyt gázolt el a vonat. Délelőtt Miskolcnál, délután pedig Bicsérdnél ütött el egy-egy embert az arra közlekedő szerelvény.

Gázolás Szombathelyen

Egy héttel ezelőtt, pénteken egy középkorú férfit gázolt halálra a vonat Szombathelynél.  Ott sem véletlen balesetről volt szó. Az áldozat szándékosan állt a sínekre, a vonat pedig halálra gázolta.

Gázolás Vokánynál

Szintén aznap, vagyis múlt péntek hajnalban Mohácsról Pécsre 5:56-kor indult személyvonat (38829) elgázolt egy embert Vokány közelében. Kedden pedig Érd alsónál gázolt halálra egy embert a vonat.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Kiemelt kép: ez a vonat gázolt Sárváron – Forrás: 112press