Elfogták és letartóztatták azt a kiskunhalasi férfit, aki több alkalommal életveszélyesen megfenyegette és bántalmazta anyját és élettársát, majd felgyújtotta a melléképületet, ahol éltek – közölte a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség helyettes szóvivője csütörtökön.

Kapcsolati erőszak

Kövecs Máté tájékoztatása szerint a Kiskunhalasi Járási Ügyészség kapcsolati erőszak, zaklatás és nagyobb kárt okozó rongálás miatt kezdeményezte a férfi letartóztatását. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egyre agresszívabb lett

A kiskunhalasi férfi 2017 óta élt élettársával az anyja tulajdonában lévő ház melléképületében. Az idei év nyarától az alkoholra és a kábítószerre egyaránt rászokó férfi egyre agresszívabbá vált.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

FRISS!

Békés megyében fának csapódott egy autós, azonnal meghalt, Sárándon pedig egy kerékpárost gázoltak halálra

Fenyegetések

Több alkalommal megfenyegette élettársát és anyját, hogy felgyújtja a melléképületet, ahol éltek, és bántalmazta is a két nőt.

Téglával a kezében

Legutóbb, augusztus 22-én nappal egy téglával a kezében fenyegetőzött, majd éjszaka fel is gyújtotta a melléképületet, benne a család ruháival, használati tárgyaival és bútoraival.

Többmilliós kár

A teljesen kiégett ingatlanban nagyjából négymillió forint kár keletkezett, számolt be róla közleményében az ügyészség.

Ez is érdekelhet:

Két nő került nagy bajba a Balatonon: a viharjelzés idején ragadtak a vízen, így segítettek rajtuk a vízirendőrök

Elfogták

A gyanúsított férfit a kiskunhalasi rendőrök két órán belül elfogták és őrizetbe vették. A Kiskunhalasi Járásbíróság – ügyészi indítványra – a bűnismétlés veszélye miatt elrendelte a férfi letartóztatását. A bíróság döntése végleges, azt a gyanúsított és a védője is tudomásul vette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció