Ma már szinte teljesen mindegy, hogy magánember vagy vállalkozó vagy-e, képszerkesztő programra mindig szükséged lesz. A fényképek és a képes tartalmak korát éljük, hiszen soha ennyi fotó nem készült korábban. Mindenki zsebében ott lapul az okostelefonok profi kamerája, így nem csoda, ha utána jól jön egy kis képszerkesztés is.

Persze ha vállalkozó vagy, akkor még bevételed is múlhat azon, hogy mennyire tudsz látványos képeket készíteni, és ebben lesz a segítségedre a The Bright Academy Photoshop kurzusa.

Miről is szól ez a kurzus?

Hogy miért is van szükség egy kiváló minőségű képszerkesztő programra? Ezer oka lehet: szeretsz minőségi fotókat megosztani magadról és a családodról a közösségi médiában, előszeretettel dobsz össze ütős kis képes ajándékokat a szeretteidnek, vagy épp a saját vállalkozásod képi anyagait szeretnéd a saját elképzeléseid szerint alakítani.

A fent említett kurzussal mindez tökéltesen elérhetővé válik, hiszen a profi oktatók segítségével elsajátíthatod ennek a világelső programnak a használatát.

A moduláris felépítés során a következőkről fog szó esni:

  • Megalapozzátok a színelméletet, a tipográfiát, ahogy fontos elméleti alapokról is szó fog esni, miközben a program alapvető funkcióival is megismerkedtek.
  • Elsajátítjátok a fontos technikai tudnivalókat, így megtanulod, hogyan kell majd használni az ecseteket, a radírt, a színátmeneteket és a pipettát.
  • Mindezt természetesen át fogjátok ültetni a gyakorlatba is, így konkrét feladatokon keresztül nézitek meg, hogyan kell eltávolítani a hátteret, árnyékot adni, bőrt szépíteni, hibát javítani.
  • Sőt, további bónuszvideókkal még tovább csiszolhatjátok a képszerkesztő ismereteiteket.

Megannyi munkalehetőség vár rád!

Persze tanulhatsz szigorúan magáncéllal a The Bright Academy Photoshop tanfolyamán, de ha esetleg karrierváltáson gondolkodsz, kiváló első lépés lesz a szóban forgó tanfolyam elsajátítása.

Minekutána az összes vállalkozásnak szüksége van képi anyagra, így nem csoda, ha számos megbízást be lehet gyűjteni. Feltéve, hogy minőségi és egyedi anyagok kerülnek ki a kezeid alól.

Ha így teszel, akkor egészen biztosan meg fogsz tudni élni az új szakmádból, ugyanakkor közel sem jelenti azt, hogy hátradőlhetsz.

Folyamatosan fejlődni kell!

Ahhoz, hogy stabil helyet szerezz magadnak, és folyamatosan ki tudd elégíteni megbízóid igényeit, akkor folyamatosan tanulnod kell, követni a változásokat, és az éppen aktuális trendeket a saját stílusod szerint kell beépítened.

Ha mindezt megteszed, már anélkül fel fogják ismerni egy-egy vizuális anyagról, hogy a te munkád, hogy még a nevednek sem kell ott szerepelnie. Alkoss maradandót, kezdd el a fent említett kurzust minél hamarabb!

Ha még bizonytalan vagy, hogy a vállalkozásod miként tudod elkezdeni, akkor bátran vágj bele a képzésbe, mert erről is szó fog esni!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.