Baseball ütővel támadt rá lánya barátjára egy bátonyterenyei féri, miután a férfi megszöktette szerelmét. Az apósjelölt olyan dühös volt, hogy autóval üldözte a nógrádi Rómeót és Júliát, majd amikor utolérte őket, agyba-főbe verte a férfit.  

Taxival ment szerelméért

A Salgótarjáni Rendőrkapitányságon 2023. március 14-én a reggeli órákban személyesen tett feljelentést egy 23 éves férfi. A bejelentő elmondása alapján előző este taxival megjelent barátnője bátonyterenyei otthonánál, azzal a céllal, hogy 17 éves szerelmét elszöktesse. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Autóval üldözték őket

Távozásukat a lány édesapja és testvére észlelte, amelyet sérelmeztek, így személygépkocsival a fiatalok után indultak. Útközben Salgótarján határánál utolérték és megállították őket. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kirángatták a taxiból

A két férfi a gépjárműből kiszállva a taxihoz szaladt és a lányt a párjával együtt erőszakkal a saját gépkocsijukba ültették és visszavitték őket Bátonyterenyére.

Ütötte és fenyegette

A visszafelé vezető út során már megkezdődött a fiatal férfi bántalmazása, ugyanis a 44 éves apa, lánya szerelmét, több alkalommal arcon ütötte, illetve megfenyegette, hogy most már nem engedi haza és meg fog halni. 

Egy kés is előkerült

A bátonyterenyei házhoz érve a bántalmazást és a fenyegetéseket a férfiak tovább folytatták. Ennek nyomatékosítása érdekében egy kést és egy fegyvernek látszó tárgyat helyeztek el mellette. 

Baseballütővel verte

Az apa ezután sem nyugodott meg. A házban elővett egy baseballütőt, amellyel test szerte több alkalommal megütötte lánya párját. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

A TEK is közbeavatkozott

A fiú a bántalmazások következtében 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett. A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felkérésére a Terrorelhárítási Központ munkatársai 2023. március 13-án a két férfit Bátonyterenye belterületén elfogták.

Itt történt az eset

Kiemelt kép: illusztráció