Ruháink komfortos tárolására kétségtelenül a gardróbszekrény a legalkalmasabb, amit általában a hálószobában szoktunk elhelyezni. 

Akinek van lehetősége gardróbszobát kialakítani, annak mindenképpen előnyös, mert ott esetlegesen még több holmit tud elpakolni. A mai modern gardróbszekrények is alkalmasak erre a feladatra és igényeinkhez, valamint a helyiség adottságaihoz szabhatók a tulajdonságai.

Természetesen a hálószobán kívül is kaphat helyet ez a típusú bútordarab, akár az előszobában is elhelyezhetünk egy kisebbet, de a kamaszok sem nélkülözhetik az ifjúsági szobában. A gardróbszekrény mindenkinek praktikus lehet, a mi dolgunk, hogy válasszunk magunknak megfelelőt, ami igazodik az elvárásainkhoz és otthonunk arculatához is.

Tolóajtós gardróbszekrény

A hagyományos, nyíló ajtós gardróbszekrény helyett válasszunk tolóajtós kivitelt, amennyiben kicsi a helyünk a szobában. Az ajtók így nem akadályozzák egymást, sem minket a szabad mozgásban, hiszen nem foglalnak el nagyobb helyet, mint maga a szekrény. Magasító elemekkel akár a plafonig is beépíthetjük szekrénnyel a szobát, így még több tárolóhelyet nyerünk vele holmijainknak.

Ezeknek a tolóajtós gardróboknak a sztenderd változatai akasztórudakkal vannak felszerelve és van bennük 3 polc és 2 fiók is. Azonban az egyedi igényeknek megfelelően ezek mind bővíthetők további polcokkal és fiókokkal is. 

Tükrös tolóajtós gardróbszekrény a még nagyobb kényelem érdekében

A reggeli készülődés sokszor nagyon kapkodóssá tud fajulni, főleg, ha nem keltünk fel időben, vagy túl sokáig készülődtünk a fürdőszobában és észre sem vettük, hogy elment az idő. Ilyenkor jól jön egy tükör, amelyben leellenőrizhetjük indulás előtt, hogy tökéletes-e a sminkünk, passzol-e a ruházatunk vagy nem maradt-e fogkrém az arcunkon. 

A tükrös gardrób a hálószobában ebben is hatékonyan a segítségünkre lehet, mert ez esetben nem szükséges újból kimenni a fürdőszobába, vagy az előszobában a kabátok alatt előkeresni a tükröt, hanem egyúttal itt is tudunk magunkra még egy utolsó pillantást vetni indulás előtt. Ahogyan arra sincs szükség, hogy egy álló tükröt vásároljunk még a gardrób mellé, ami csak folyton az utunkban lenne. 

Tükrös gardróbszekrény az egyedi igényekhez igazodva

A SzenZa Bútoráruház kínálatában számtalan gardróbszekrény közül választhatunk, azonban nemcsak kötött méretben, hanem egyedileg beépíthető bútort is vásárolhatunk. Mind a kinézetében, mind a belső elrendezése tekintetében személyre szabható gardróbot tudunk magunknak választani.

Vannak olyan típusok, melyek nemcsak 2, hanem akár 3 vagy 4 tolóajtóval készülnek, ezek közül pedig eldönthetjük, hogy mennyit szeretnénk tükörrel is felszereltetni. A különböző elemeket is számtalan módon variálhatjuk, annak megfelelően, hogy lesz számunkra a legpraktikusabb. 

Ezek a bútorok mind magas minőségű anyagokból készülnek, így lehetővé teszik a hosszú távú használatot, mert strapabíróak és időtállóak. 

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.