Mint ahogyan arról a KékVillogó is beszámolt buszsofőr szúrt le egy utast Budapesten, a Hungária körút és a Thököly út sarkánál. Az eset éjjel tizenegy óra magasságában történt egy buszon, ahol a buszsofőr is utasként utazott.

Buszsofőr szúrt

Mint megírtuk a Ripost információi szerint egy buszsofőr szúrt le egy utast. A lap azt írja, hogy a sofőr is utasként utazott a buszon, munkába tartott. Az illető rászólt a fiatalokra, hogy vegyék fel a maszkjukat, ez azonban konfliktushoz vezetett. A megállóban a fiatalok nekimentek a sofőrnek, aki elővett egy rugós kést, magát is, és legalább az egyik fiatalt is megvágta. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

52 éves férfi az elkövető

A rendőrség közleménye szerint a feltételezett elkövetőt, egy 52 éves férfit még a helyszínen elfogtak. A Police azt írja, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint K. István szóváltást követően sebesítette meg életveszélyesen a 23 éves fiatalt.

Őrizetbe vették a férfit

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztály nyomozói az 52 éves férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, és őrizetbe vették. A gyanúsított részben beismerő vallomást tett, írják a rendőrség honlapján.

A BKK kamerái rögzítették a helyszínen történteket, jól látszik, hogy több rendőrautó is érkezett:

Fotó: BKK kamerafelvétel

Két mentő a helyszínen

A tragédia helyszínére nagy erőkkel vonult ki a fővárosi rendőrség. Két mentő is a helyszínre érkezett.

Mentő is volt a helyszínen:

Fotó: BKK kamerafelvétel

Véres ruhadarabok az utcán

A sebesült állapotáról egyelőre nem adtak ki semmilyen tájékoztatást. A helyzet súlyosságát jól mutatja az a véres ruhadarab is, amit az utcán heverve hagytak.

Nem ez az első késelés a héten

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt csütörtök reggel az arcán megvágtak egy nőt a csepeli Szent Imre téren, a 151-es buszon, minden valószínűség azért, mert egy FreeSZFE maszkot viselt a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatóival és oktatóival vállalt szolidaritás jeleként.

Kapcsolódó: „Ő egy nyomorult sorsú gyerek, de egyáltalán nem hülye” – az SZFE-maszkos nőre támadó férfi korábban egy újságírót és egy politikust is megsebesített

Elfogták a férfit

„A rendőrök hajtóvadászatot indítottak a 151-es buszon történt támadás elkövetője után, és a férfit nyolc órán belül kézre is kerítették”.

Nyomozócsoportot hoztak létre

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a bűncselekmény felderítésére nyomozócsoportot hozott létre, és az elkövető felkutatására hajtóvadászatot indított.

Eljárás indult

 A 37 éves férfit gyorsan elkapták. A BRFK Nyomozó Főosztály közösség tagja elleni erőszak bűntett és súlyos testi sértés kísérlet bűntett gyanúja miatt folytat eljárást.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: BKK kamerafelvétel, helyszíni képek