Esztergomnál és Zala vármegyében történt tragikus baleset, amelyeknek áldozata mindkét esetben egy motoros volt.

A 11-es főutat le kellett zárni

Meghalt egy motoros, amikor frontálisan ütközött egy személyautóval Esztergom és Dömös között a 11-es főúton, az utat teljes szélességében lezárták – közölte a police.hu hétfő délután. A motorkerékpár utasát mentőhelikopterrel szállították kórházba. Az utinform.hu azt írta: a 11-es főutat az 56-os kilométernél zárták le, kerülni csak nagy kitérővel lehet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Zalában is szörnyű baleset történt

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint május 1-jén 12 óra 30 perc körül Hahóton, a Csányi László utcában eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy motor és egy traktor.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A motoros a helyszínen meghalt

A baleset következtében a motoros a helyszínen életét vesztette. A rendőrség arról számolt be, hogy a helyszínelés ideje alatt teljes útlezárás van érvényben az érintett útszakaszon, a rendőrök kerülőutakra irányítják a forgalmat. – írta a Bors.

Motoros tragédiák árnyékolják be az elmúlt napokat

Ahogy azt a kekvillogo.hu is megírta, egy fiatalember szabályosan közlekedett motorjával a 472-es főúton, Hódmezővásárhely közelében, amikor – valószínűleg megijedt – gólya hirtelen felszállt előtte. A férfi már nem tudta kikerülni, és nekicsapódott.

A bukósisakja is leesett

A Bors információi szerint a fiatalember sisakja is lezuhant, eszméletét vesztette. A motorral elbukott és több tíz métert csúszott.

Egy arra jár autós próbált életet menteni

Arra jött éppen egy autós is, aki talán észlelte a balesetet, de azt biztosan látta, hogy egy súlyosan sérült ember fekszik az aszfalton. Azonnal a segítségére sietett, de sajnos már nem tudta megmenteni az életét. A kiérkező mentők sem tudtak segíteni rajta.

Betonkerítésnek csapódott

„Lesodródott az úttestről és egy betonkerítésnek csapódott. A motorkerékpár vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.” – közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Mindenki ismerte a környéken

A Bors szerint a hódmezővásárhelyi fiatal motorost, Dánielt szinte mindenki ismerte a környéken, motoros berkeken belül is ismert volt, több hasonló esemény szervezésében is részt vett.

Nem egy őrült motorosról volt szó

„Nem volt az a fajta, aki ész nélkül száguldozik a gépen. Ő figyelembe vette az időjárást, az útviszonyokat, és annak megfelelően hajtott. Imádott motorozni, de ésszel csinálta” – mesélte a lapnak az egyik ismerőse.

Ilyet nem lehet előre kiszámítani

Bármennyire is próbál az ember, főleg két keréken összpontosítani minden hibalehetőségre, ilyet egészen egyszerűen nem lehet kiszámítani.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: MTI/Illusztráció