A rendőrség információi szerint egy nő meggyilkolhatta saját édesanyját újév első napján, Óbudán. Az egyenruhások előállították az anya 61 éves lányát.

Horror újév első napján

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) jelentése szerint a rendőrök elfogtak egy nőt, aki feltételezhetően a saját anyját gyilkolta meg. A rendőrök a 79 éves anyára holtan találtak rá.

Itt történt a gyilkosság

Ez is érdekelhet

Idegenkezűséget állapítottak meg a rendőrök

A helyszínelés során a nyomozók idegenkezűségre utaló jeleket találtak, ezért emberölés gyanújával rendeltek el nyomozást.

Ez is érdekelhet

Saját lánya lehetett a tettes

A nyomozók a bűncselekménnyel kapcsolatban előállították a 79 éves asszony lányát. A 61 éves gyanúsított egy háztartásban élt együtt az édesanyjával.

Durván indult az újév

Korábban írtunk róla, hogy brutális balesetek történtek újév első napján az M1-es autópályán: Bábolna térségében egy személyautó rongyolt neki egy útellenőrző autónak, a balesetben egy férfi meghalt

Ittas, jogosítvánnyal nem rendelkező férfi balesetezett

Egy másik balesetben – amely szintén újév első napján történt – egy ittas, jogosítvánnyal nem rendelkező férfi szenvedett balesetet, miután megpróbált elmenekülni az őt követő rendőrök elől.

Újpalotán egy buszsofőrt késeltek meg

December 31-én egy férfi késsel támadt rá egy buszsofőrre a 15. kerületben, Újpalotán. A támadás során a buszsofőr könnyebb sérülést szenvedett.

Kiemelt kép: Rendőrautó – Forrás: BudaPestkörnyéke